Xiaomi Mi9 Mi9t

Kuuloke on sijoitettu kapeaan ritilään näyttölasin ja yläpäädyn alumiinireunuksen väliin. Kestävyydestä ei OLE tingitty. Mi-sarjan ja 9T-mallinimen käyttö tuo valikoimaan lisää epäselvyyttä ja xiaomi mi9 mi9t olisi ehkä ollut hyvä tuoda Euroopassakin tarjolle Redmi-sarjana, koska Redmi puhelimia löytyy jo esimerkiksi Deoksiribonukleiinihappo:n valikoimista. Navigointipainikkeet on toteutettu ohjelmistopohjaisina näytölle ja ne voi halutessaan korvata pyyhkäisyeleillä, jotka Xiaomilla ovat olleet jo aikaisemmissa malleissa hyvin toimivat. Puhelun kesto Kyllä.

Xiaomi Mi 9T Pro -Android-puhelin Dual-SIM, 128 Gt, musta

Takakuoren lasi on tosin erittäin liukas ja hieman kuivimmillakin käsillä laite on herkästi vaarassa lipsua lattialle. Objektiivi on automaattitarkenteinen, toisin kuin monissa kilpailijoiden ratkaisuissa. Tämän takia Xiaomin insinöörit ovat suunnitelleet erikoisvalmisteisen kahdeksankerroksisen xiaomi mi9 mi9t yhdessä kuparin kanssa. Etukameran tyyppi Yksi kamera. Tarjoukset Tarviketarjoukset Varaosatarjoukset. Kamerassa suurin pettymys oli ultralaajakulmakameran kuvanlaatu erityisesti hämärässä valaistuksessa. Käsituntumaa on parantamassa selvästi reunoilta kaartuva takalasipinta, mutta mukana tulevan mattapintaisen suojakuoren käyttäminen on enemmän kuin suositeltavaa.

xiaomi mi9 mi9t

Puhelimen varaosat

Haasta tehoa vaativat pelit tekoälyä hyödyntävällä Snapdragon -mobiiliprosessorilla. Etukameran tarkkuus on Mi 9T -puhelimessa mukavat 20 megapikseliä ja sen avulla voi ottaa mukavan tarkkoja selfiekuvia hyvässä valaistuksessa. Puolessa tunnissa akunvaraus on lähes 50 prosenttia. Eero Salminen. Galileo Kyllä. Puhelimen reunoja kiertävä alumiinikehys on nyt kiiltävä ja samalla kädessä varsin liukas. Tulos testissä oli varsin positiivinen, sillä useiden testattujen puhelimien kohdalla akunkulutus oli selvästi suurempaa.

velux pimennysverho asennus

Xiaomi Mi 9 T 6/64Gb -määritykset ja -ominaisuudet

Gyroskooppi Joo. Koska kyseessä on keskihintaluokan älypuhelin, niin Xiaomi Mi 9T ei luonnollisestikaan OLE millään tasolla IP-luokiteltu, eli vedenkestävä. Artikkeliin päivitetty nyt uusi testitulostaulukko, jossa kaikkien puhelinten Geekbench-testit on ajettu uudella vitosversiolla. No, tämä on niitä kuuluisia mielipidejuttuja. Mi 9T Pro:n sisuskalut ovat muutoin pikkuveljeä vastaavat, mutta järjestelmäpiiri on vaihdettu Xiaomi mi9 mi9t lippulaiva Snapdragon -järjestelmäpiiriin.

Arvostelussa Xiaomi Mi 9T – Tyylikäs puhelin hyvillä ominaisuuksilla – SuomiMobiili

Kehyksen koko 3. Henkilökohtaisten tietojen hallinta Herätyskello, Laskin, Kalenteri. Yhteydenotot: [email protected]. Puhelin on myynnissä Suomessa varsin laajasti ja hinta asettuu alle euroon. Positiivisena puolena kohinaa kuvissa ei pahemmin OLE näkyvissä, joka saattaisi selittää myös yksityiskohtien pehmenemistä. Näytön ja rungon suhdeluku