Xiaomi Mibro Air Smartwatch

Se on varustettu sykesensorilla, joka auttaa mittaamaan jatkuvasti arvoja ja varoittaa käyttäjää mahdollisista ongelmista tai poikkeavuuksista. Lanka kuormaaja Se muuttuu myös Mibro Airin suhteen. Käyttäjä voi jopa muokata kellotaulun taustaa ja käyttöliittymää mieltymystensä mukaan. Meillä on myös mAh: n akku, ne lupaavat jopa 10 päivän akun keston kaikilla toiminnoilla tai 25 päivän valmiusajan. Mibro on Zhenshi Technology -brändi ja xiaomi mibro air smartwatch Xiaomin haarautunutta ekosysteemiä.

Oukitel C22 -älypuhelin – hinta, ominaisuudet ja tekniset tiedot

Tietojen varastointi: Occentus Networks EU isännöi tietokantaa Oikeudet: Voit milloin tahansa rajoittaa, palauttaa ja poistaa tietojasi. Mutta mikä on SpO2-anturi? Loput löysimme a pieni asennusohje ja siihen liittyvät dokumentit takuu. Indeksi 1 Mibro Väri, kehitys ja merkittäviä parannuksia 2 Color Mibron pakkauksen purkaminen 3 Uuden Mibron suunnittelu 4 Mibro Colorin tarjoamat ominaisuudet 5 Jälki 6 Hyvät ja huonot puolet 6. Viimeisin muokkaus:.

xiaomi mibro air smartwatch

Xiaomi Mibro Air

Laitteen mukaisella leveydellä se on valmistettu silikonista, joka näyttää hyvältä kosketukselta ja se tarjoaa pehmeän kosketuksen, vaikkakin ehkä hieman ohut. Tietojen varastointi: Occentus Networks EU isännöi tietokantaa Oikeudet: Voit milloin tahansa rajoittaa, palauttaa ja poistaa tietojasi. Viimeisin muokkaus:. Mibro on Zhenshi Technology -brändi ja osa Xiaomin haarautunutta ekosysteemiä. Kun nopea langaton lataus on tulossa yhä useampiin älypuhelimiin, voimme nähdä langattomien lataustarvikkeiden määrän. Sen lisäksi, kuinka kestävä sen teräsrunko tai silikonihihna voi olla, meidän on myös puhuttava vedenkestävä. Tässä tapauksessa olemme saaneet mustan version.

nanocell 65sm8600

Xiaomi Mibro Air – Uusi kello on melkein valmis käynnistettäväksi – Geek Tech Online

Automaattitarkennustilan avulla käyttäjä voi korostaa kohteen kätevästi. Ottaen asiat pidemmälle, yritys käynnistää nyt. Näemme a kompakti kello ja se näyttää tukevalta. Odotetusti ei yllätyksiä. Tarkastelemme Mibro Colorin tarjoamaa muotoilua ja sen fyysistä ulkonäköä.

Mibro Color Smartwatch, tarkistus, tekniset tiedot ja hinta | Androidsis

Epäilemättä hyvä ”ammattilainen”. Niiden väri, tässä tapauksessa vähiten, ja muodot herättävät vain vähän huomiota. Jos katsot autonomia joka pystyy tarjoamaan, löysimme myös hyviä tietoja. Tietojen varastointi: Occentus Networks EU isännöi tietokantaa Oikeudet: Voit milloin tahansa rajoittaa, palauttaa ja poistaa tietojasi. Lisäksi tässä Oukitel-älypuhelimessa on mAh Li-Po -akku, joka kestää koko päivän yhdellä latauksella.