Xiaomi Mijia Sphere 360

Myös ystäville on mielenkiintoista. Fullmoon Seinävalaisin Pale silver 25 cm Kitchentime. Vaikka älypuhelinta voidaan käyttää ilman sovelluksen kytkemistä yksinkertaisesti napsauttamalla Record-painiketta, älypuhelimella on merkittävä rooli etsimen toiminnassajotta voit itse nähdä, mitä kuvaat ja kuvaat laukaukset täydellisesti. Näin ollen sovellus tarvitsee edelleen kiillotusta ja siellä on paljon parannuksia tulevaisuudessa, kuten uudistettu xiaomi mijia sphere 360 ja sovellusliittymän intuitiivisempi tekeminen loppukäyttäjälle. Kategoriat: Kuvapankin valokuvat asteen näkymä. Puuhaarukka 31,5 cm — Exxent Kitchentime. Xiaomin ensimmäinen asteen kamera on yksi harvinaisimmista ja kompakteimmista olemme koskaan nähneet.

Xiaomi MiJia 360° Sphere Panoramic Camera käyttöohje

Katso lisätietoja tietosuojaselosteesta. Joten, jos aiot vaihtaa paristoja Mi Sphere n kanssa, olet varmasti pettynyt. Suosittu Viestiä. IPhone X: n näyttökuvan ottaminen. Kun kuvaat staattisia kohtauksia, on havaittavissa oleminen lämpöaaltoefekti, joka kun Sphere n video on vakiintunut, mikä on eräänlainen ärsyttävää. GPS satelliitti Ei.

xiaomi mijia sphere 360

Tuotteen ominaisuudet

Voit valita tallentaa x resoluutiolla 30 tai 60 kuvaa sekunnissa, mutta korkeampi x resoluutio on rajoitettu 30 kehykseen sekunnissa. Tässä on katsaus malleihin eri hintaluokissa. Kun olet asettanut kaiken, älypuhelimesi voidaan käyttää etsimenä, jotta voit nähdä, mitä tallennat reaaliajassa. Tuotteen leveys 78 mm. Pyörivän kosketusnäytön kirkkaus säädetään käsin. Miten valita hyvä videokamera kuvaamista varten.

myydään u sohva

Xiaomi MiJia Sphere ​​-kamerakatsaus: Panoraamakuvia edullisella budjetilla – Moyens I/O

Puuhaarukka 31,5 cm — Exxent Kitchentime. Myös ystäville on mielenkiintoista. Äänen tallennusformaatit AAC. Kaiken kaikkiaan sovellus on melko yksinkertainen, ja kaikki tarvittavat asetukset ja asetukset ovat oikeassa xiaomi mijia sphere 360, mikä tekee siitä helppokäyttöisen. Uskomme, että useimmat teistä päätyivät tänne tutkimaan hyvää asteen kameraa. Ilmaisen Fire OB34 -päivityksen 5 parasta ominaisuutta. Tämä on varsin vaikuttava, kun otetaan huomioon kameran koko ja akun kapasiteetti.

XIAOMI Mijia S –

Loft Ice Blue Muki 33 cl Kitchentime. Kerro meille ampumalla arvokkaat mielipiteesi alla olevaan kommenttiosaan. Tuotteen korkeus 67,4 mm. Tuotteella ei Object Linking and Embedding vielä yhtään arvostelua. Ruokailuvälinesetti Ruostumaton Teräs 24 Osaa Kitchentime. Olemme iloisia siitä, että Xiaomi otti minimalistisen, mutta nykyaikaisen lähestymistavan suunnitellessaan MiJia ta , mutta otti outoa muotoa kuin monet muut asteen kamerat, jotka ovat siellä markkinoilla. Jos et kuitenkaan käytä Wi-Fi-yhteyttä liittämään sen älypuhelimeen, saat parempaa paristoa 90 minuuttia.