Xiaomi Mix 3

Kuvanvakainta objektiivista ei kuitenkaan löydy. Entä jos ei tarvitse puhelimessa Widevine L1 -suojausta? Lisäksi teknisessä toteutuksessa on kaksi puutetta: muistikorttipaikka ja kuulokeliitin puuttuvat. Väri vaihtelee siis sovelluskohtaisesti. Testien perusteella Xiaomi Mi MIX 3:n kaksiosainen rakenne päästää hieman natinoita puhelinta väännellessä käsien välissä. Arvostelussa Motorola Edge Ohuin 5G-älypuhelin on varustettu hyvillä kameroilla — mielenkiintoinen vaihtoehto alle xiaomi mix 3 älypuhelimeksi. Xiaomin mukaan Mi MIX 3 -puhelimesta löytyy yhtiön tämän hetken paras kamera.

Arvostelussa Xiaomi Mi MIX 3 – Vaikuttava näyttö ja erikoinen liukurakenne

Mi MIX 3 on kauttaaltaan varustettu huipputekniikalla. Android 9. Materiaali tuntuu lasia arvokkaammalta ja kestävämmältä. Oletuksena liuku käynnistää etukameran. Myös katselukulmat ja luettavuus auringonpaisteessa ovat hyvällä tasolla. Ottamiemme kuvien perusteella puhelin ei myöskään tee mitään ylimääräistä xiaomi mix 3 parantelua rajatulle kuvalle, joten kaksinkertaisella zoomilla otetun kuvan laatu ei OLE hämärässä pääkameralla otetusta kuvasta rajattua parempaa.

xiaomi mix 3

Navigointivalikko

Julkaisuhetkellä laitteessa on esiasennettuna Android 9. Mekanismi on jämäkkä, mutta yläasennossa havaitsimme pienen välyksen, josta ei ollut mitään käytännön haittaa. Yö-tila pystyy kaivamaan etenkin kuvan tummiin kohtiin lisää valoa sekä löytämään lisää yksityiskohtia. Kaikki artikkelit Kritiikit. Laitteen tehoista pitää huolen Qualcommin Snapdragon -tehopiiri, joka löytyy myös muutamasta muusta Xiaomin puhelimesta, kuten SuomiMobiilissa arvioiduista Mi 8 — ja Black Shark -puhelimista.

mini sd adapteri usb

Testissä Xiaomi Mi MIX 3 –

Philippe Starckin muotoilema laite oli pelkistetyn laatikkomainen ja valmistettu keraamista. Mekanismi liikkuvine osineen tarkoittaa myös, että vesi- tai pölysuojausta ei Object Linking and Embedding ensinkään. Tarjolla on myös pikatoimintonäkymä, jonka sisältöä ei valitettavasti voi kuitenkaan muokata, joten sen hyödynnettävyys jää harmillisen rajalliseksi. Valitettavasti Xiaomi mix 3 ei OLE kovin paljoa asetuksia ja se on mahdollista ottaa vain pois käytöstä tai asettaa käyttöön. Kohina ei siitä huolimatta OLE moniväristä tai häiritsevää.

Xiaomi Mi Mix 3 6GB/GB ´´ Dual SIM Smartphone | Techinn

Molemmat takakamerat ovat tarkkuudeltaan 12 megapikseliä, mutta ne käyttävät erilaista kuvansensoria sekä objektiivia. Toisaalta markkinoilla on mukava nähdä myös hieman massasta poikkeavia toteutuksia, eikä melko simppelisti magneeteilla toteutettu Mi MIX 3:n ratkaisu vaikuta siinä joukossa lainkaan hassummalta. Asetuksissa on muun muassa asettaa pikavalintoja aina kun näyttö työnnetään alas. Keskustele aiheesta TechBBS-foorumilla. MIX 3:n takakamera sijaitsee varsin geneeriseen tyyliin toteutettuna takakuoren vasemmassa ylänurkassa pillerinmuotoisessa metallikehyksessä, joka on muutaman millin kymmenyksen takakuoren pinnasta kohollaan. Käyttökokemuksien perusteella Mi MIX 3 toimii kaikenlaisessa käytössä nopeasti ja viiveettä, koskien niin sovellusten avautumista, toimintaa kuin käyttöliittymän siirtymiäkin.