Xiaomi Mop Pro Black Friday

Näin robottipölynimurin käytöstä syntyy vain vähän ylläpitokuluja. Markkinointievästeitä käyttävät ulkopuoliset yritykset ja ”julkaisijat” kohdennettua markkinointia varten. Infrapuna-anturin lisäksi imurissa on xiaomi mop pro black friday mahdollistava ToF 3D -kamera, joka osaa mitata eri esineiden sijainnin ja etäisyyden tarkasti. Omalla älypuhelinsovelluksella voidaan määritellä alueita, joille robottipölynimuri ei saa mennä. Pienkoneet Pölyimurit Robotti-imurit Tuote Tällaisia voivat olla esimerkiksi lasten leikkipaikat, joissa on paljon pieniä tavaroita. Näin robottipölynimuri siirtyy kätevästi huoneesta toiseen ilman apuvoimia.

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+ -robotti-imuri, musta

Se auttaa pitämään kodin puhtaana ja raikkaana, jolloin on helppo hengittää. Valitsemalla ”Hyväksy vain välttämättömät” kunnioitamme yksityisyyttäsi ja poistamme käytöstä kaikki ne cookies, joita ei tarvita sivuston normaaliin toimintaan. Pölynimuri piirtää kartan ympäristöstään lasermittauksen xiaomi mop pro black friday älykkään havainnoinnin avulla. Laite imuroi ja pesee lattiat itsenäisesti kaikki esteet kiertäen. Tämän ansiosta imurin käyttö on huoletonta. Ylittää kynnykset ja pysähtyy reunoille Älykkäiden anturien ansiosta robottipölynimuri ei myöskään putoa esimerkiksi portailta tai muilta reunoilta. Imuri tietää tarkalleen sijantinsa ja luo itselleen tehokkaan puhdistusreitin, jota voi seurata älypuhelinsovelluksesta.

xiaomi mop pro black friday

Tuote-esittely

Se auttaa pitämään kodin puhtaana ja raikkaana, jolloin on helppo hengittää. Näin imurointi- ja pesualueelta voidaan rajata pois sekä yksittäisiä kohtia huoneesta tai jopa kokonaisia huoneita. Se imuroi ja pesee lattiat itsenäisesti kiertäen kaikki esteet ennennäkemättömällä tarkkuudella. Lisäksi robottipölynimuri ja sen latausyksikkö on helppo siirtää pois silmistä, kun siivoaminen on suoritettu. Mi TV P1 55″ Lue lisää. Mi Robot Vacuum Mop Pro osaa väistellä esteitä pehmein kosketuksin kaatamatta kevyitäkään tavaroita.

vanha ruskea lasikulho

– Virallinen Xiaomi-jälleenmyyjä Suomessa

Omalla älypuhelinsovelluksella voidaan määritellä alueita, joille robottipölynimuri ei saa mennä. Näin robottipölynimurin käytöstä syntyy vain vähän ylläpitokuluja. Ne tekevät tämän seuraamalla käyttäjiä lukuisilla eri sivustoilla. Tehokas akku ja poikkeuksellisen hiljainen käyntiääni Robottipölynimurin tehokas milliampeeritunnin akku mahdollistaa kahden tunnin siivousurakan. Sovelluksella voi määrittää ja automatisoida siivouksen ajankohdat. Esittelyjärjestelmä Lisätiedot Hintapuntari. Hyväksy vain välttämättömät.

Xiaomi Vesisäiliö Mi Robot Vacuum-Mop P Musta | Techinn

Se auttaa pitämään kodin puhtaana ja raikkaana, jolloin on helppo hengittää. Suodatin on pestävä, joten sitä ei tarvitse vaihtaa niin usein. Tämän ansiosta se soveltuu hyvin isojenkin asuntojen ja pienten toimistotilojen siivoamiseen jopa työpäivän aikana. Näin imurointi- ja pesualueelta voidaan rajata pois sekä yksittäisiä kohtia huoneesta tai jopa kokonaisia huoneita. Tehokas akku ja poikkeuksellisen hiljainen käyntiääni Robottipölynimurin tehokas milliampeeritunnin akku mahdollistaa kahden tunnin siivousurakan.