Xiaomi Note 11 Pro

Xiaomi itse ilmoittaa näytön kirkkaudeksi nitiä korkean kirkkauden tilassa tai huipussaan jopa 12 00 nitiä HDR-sisällöllä. Kamera ulkonee huomattavasti, joten se pääsee keikkumaan kameroiden varassa pöydällä käytettäessä. Toisella testauskerralla ei tullut vastaan muita ongelmia, joita ei olisi havaittu jo ensimmäisellä kerralla. Puhelimen oikea reuna. Yleinen käyttökokemus xiaomi note 11 pro käytössä oli todella huono verrattuna kilpailijoihin. Xiaomi ei ollut estänyt akun lataamista, vaikka monet valmistajat estävät sen turvallisuussyistä. Vaikka suoranaisesta mullistuksesta ei voida puhua ja dynaamisesti vaihtuva virkistystaajuus puuttuu, on kokonaisuus hintaluokan huomioiden kohdillaan.

Testissä Redmi Note 11 Pro 5G ja POCO X4 Pro 5G – olisivat voineet olla parempiakin

Reikä on kuitenkin korostettu hieman hölmösti hopealla rinkulalla, joten se pistää silmään häiritsevästi. Tilaa uutiskirje. Sormenjälkilukija on puhelimissa hyvin saavutettavissa esimerkiksi peukalolla ja sen avulla lukitus aukeaa yleisesti välittömästi. Lisää aiheesta: Arvostelut. Yksityisille Yrityksille Elisa Oyj. Sitä kannattaakin hyödyntää, sillä se tuo yksityiskohdat paremmin esille.

xiaomi note 11 pro

Tuotteen kuvat ja videot

Redmi Note 11 Pro 5G:n moottori, Snapdragon® , on siis aina valmis tuottamaan sulavaa ja luotettavaa tehoa käyttöön ja 5G-yhteyksiin. Redmi Note 11 Pro 5G on varustettu kolmella takakameralla, jotka ovat pääkameran lisäksi ultralaajakulmakamera ja makrokamera. Mainio kontrasti, todella eläväiset värit sekä hulppea maksimikirkkaus takaavat ilon silmille. Saat uutiskirjeessämme päivittäin yhteenvedon tuoreimmista mobiilimaailman uutisista, tapahtumista ja huhuista. Kylkeen sijoitettu sormenjälkilukija toimi moitteettomasti, minkä lisäksi salamaa oli mahdollista käyttää kuvaustilanteissa. Konkreettisin eroavaisuus muihin Android-puhelimiin koskee ylävalikon vetämistä. Viimeisimmät kritiikit Arvostelussa OnePlus Nord 2T 5G -älypuhelin: Vain pieniä parannuksia edeltäjästä — hinta ratkaisee ostopäätöksen järkevyyden.

sony wh 3000

Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G, Jäänsininen | Deoksiribonukleiinihappo

Vaikka Xiaomi Redmi Xiaomi note 11 pro 11 Pro 5G ei sisällä samaa taianomaisuutta sekä loistokkuutta kuin edeltäjänsä, on se edelleen hyvä älypuhelin keskihintaista Android-mallia etsiville. Koti Kritiikit Puhelimet. Redmi Note 11 Pro 5G:n puolesta Samsungia vastaan puhuu lähinnä sen hieman suurempi näyttö, jos sellaista kaipaa, nopeampi akun pikalataus sekä parempi tuntuma. Vapaa keskustelu aiheesta kuin aiheesta. Selaile nettiä ilman pelkoa, että päädyt haitallisille sivustoille.

Testissä Redmi Note 11 Pro 5G ja POCO X4 Pro 5G – olisivat voineet olla parempiakin – SuomiMobiili

Suojaa yhteytesi ja yksityisyytesi. Xiaomi on luvannut suuren milliampeeritunnin akun latautuvan tyhjästä 50 prosenttiin vain 15 minuutissa ja täyteen vain 42 minuutissa. Monet kilpailevat puhelimet tarjoavat selvästi parempaa lopputulosta myös etukameran osalta. Viimeisimmät kritiikit Arvostelussa OnePlus Nord 2T 5G -älypuhelin: Vain pieniä parannuksia edeltäjästä — hinta ratkaisee ostopäätöksen järkevyyden. Lue seuraavaksi: Xiaomin suositun älypuhelinsarjan uudet tuotteet myyntiin Suomessa — alle euron Redmi Note 11 jo helmikuussa, euron Redmi Note 11 Pro 5G maaliskuussa. Voit ostaa tuotteen haluamallasi maksutavalla suoraan verkkokaupasta ja noutaa sen sinua lähinnä olevasta Elisan liikkeestä.