Xiaomi Note 9 Pro Redmi

SuomiMobiilin testissä kävi tällä kertaa Xiaomin alemman keskihintaluokan Redmi Note 9 Pro -älypuhelin, joka tarjoaa rahalle vastinetta. Puolessa tunnissa akkua on saatu ladattua jo 66 prosenttia, kun taasen 90 prosentin varaustaso saavutetaan 48 minuutissa. Myyntipakkausta avatessa ensimmäisenä esille tulee pahvitasku, joka pitää sisällään metallisen SIM-korttiluukun avaustyökalun, pehmeämuovisen suojakuoren, käyttöoppaan sekä takuukortin. Toki Xiaomi on ottanut myös mahdolliset kastumiset osittain huomioon, sillä esimerkiksi SIM-korttitelakka on suojattu erillisellä tiivisteellä. Kameran kuvaustiloja ovat xiaomi note 9 pro redmi, video, kuva ja muotokuva sekä lisää tiloja löytyy lisää-valikosta. Testijakson aikana Redmi Note 9 Pron lasipintoihin ei saatu aikaiseksi yhtään naarmuja, joten ne kestävät hyvin perinteistä käyttöä.

Testissä Redmi Note 9 Pro – Tyylikäs puhelin suurella akulla

Lisäksi valikosta löytyy pääsy kameran asetuksiin, josta löytyy monia muita säätöjä. Redmi Note 9 Pro on varusteltuna myös ilmoitusvalolla, joka sijaitsee puheluihin käytettävässä kuulokkeessa. Onhan tässä isompi akku, mutta silti. Alapuolella on yksi ultralaajakulmakameralla taltioitu kuva. Valitse listasta sopivin vaihtoehto. Kamerapuolella huomionarvoista on ultralaajakulmakameran rajoitteet hämäräkuvauksessa, jonka lisäksi Redmi Note 9 Prossa on jälleen tutut makro- ja syvyysterävyyskamerat, joita voidaan kutsua jopa turhiksi.

xiaomi note 9 pro redmi

Tuotteen ominaisuudet

Tämän testin jälkeen akkua oli kulunut huimat 17 prosenttia, eli varausta oli jäljellä 83 prosenttia. Tässä artikkelissa tulemme tutustumaan Redmi Note 9 Prohon noin viikon mittaisen aktiivisen testijakson perusteella, minkä lisäksi laite oli toissijaisessa käytössä useita viikkoja. Toinen biometrinen lukituksen avaustyyli on kasvojentunnistus, joka toki pohjautuu etukameraan, eikä Object Linking and Embedding yhtä luotettava kuin sormenjälkilukija. Näin keräämme tuotearvosteluja. Puhelin on myös erittäin jämäkkä, eikä päästele minkäänlaisia natinoita sitä käsien välissä hieman taivuteltaessa. Toki aivan tuoreimpia suuntauksia laite ei tarjoa, kuten 5G:tä tai hertsin virkistystaajuutta, mutta jos nämä eivät OLE itselle kovin tärkeitä ominaisuuksia, niin silloin Redmi Note 9 Pro on jopa erinomainen vaihtoehto uudeksi puhelimeksi. Redmi Note 9 Pro tuo lippulaivatason käyttöelämyksen uudelle tasolle.

ryhmä hau kaja lelu

Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/GB 4G puhelin, hinta €

Kamera-alue ulkonee pari millimetriä muusta rungosta ja siihen on asetettu neljä xiaomi note 9 pro redmi. Takaisin sivun alkuun. Redmi Note 9 Prossa kamerasovellus toimi ongelmitta ja erittäin nopeasti. Yleisesti ultralaajakulmakamera ei pääse tarjoamaan mitään kovin suuria yllätyksiä, vaan ajaa asiansa juuret niin kuin voisi olettaakin. Ehdota kauppaa meille, niin pyrimme saamaan kaupan mukaan palveluun. Redmi Note 9 Pron akun latausnopeus mukana toimitettavalla 33 watin pikalaturilla. On kuitenkin edelleen totta, että erityisesti takaosan lasipinta on melkoinen sormenjälkimagneetti, joten se on nopeasti likaisen näköinen.

Testissä Redmi Note 9 Pro – Tyylikäs puhelin suurella akulla – SuomiMobiili

Lataa nopeammin, tee enmmän. Heikommassa valaistuksessa ilman yökuvaustilaa kuvien laatu heikkenee luonnollisesti ja yksityiskohtia on vähemmän tummemman yleisilmeen takia. Älykello on vähän samaa lafkaa, Xiaomi amazfit gts. Oli koekäytössä ja hyväksi totesin mutta kun Android Auto ei suostunut toimimaan niin palautin. Laitoimme puhelimen pakastimeen ja katsoimme kuinka paljon 60 minuutin oleskelu asteessa kulutti akkua.