Xiaomi Poco M 3

Poco M3:n värivaihtoehdot. Yötila parantaa jonkin verran hämäräotoksia kohentamalla valaistusta yksityiskohtien kustannuksella, ja lisäksi käytettävissä on hauska väritila. Puhelimen mitoiksi on ilmoitettu ,3 x 77,3 x 9,6 millimetriä sekä painoksi grammaa. Kiitos palautteestasi! Edellinen juttu Poco M3 myyntiin Suomessa

Xiaomi Poco M3 Pro 5G 5/64GB, älypuhelin

Kirjoittanut Eero Salminen. Laite toimii siis esimerkiksi television kaukosäätimenä esiasennetun Mi Remote -sovelluksen avustuksella. Halvin hinta ilman toimituskuluja. Lisää aiheesta: Kritiikit. Samsung Galaxy SmartTag, bluetooth-paikannin. Xiaomi Mi Electric Scooter Essential -sähköpotkulauta. Kerro, mitä mieltä olet Hintaseurannasta!

xiaomi poco m 3

Tuotekuvaus Xiaomi Poco M3 4GB/64GB 6.53´´ Smartphone

Vaikka Poco M3 on edullinen laite, niin kyseessä on silti varsin kookas ja painava puhelin. Poco M3 -puhelimessa on lisäksi tuki microSD-muistikortille, jonka avulla tallennustilaa saadaan laajennettua jopa gigatavun muistikortilla. Xiaomi Mi Electric Scooter Essential -sähköpotkulauta. Tällä kertaa emme toteuttaneet akun lataustestiä, sillä kyseessä ei Object Linking and Embedding mikään kovin nopea prosessi. Toimitusaika 5 päivää.

xiaomi redmi 9c sunrise orange

Xiaomi Poco M3 Pro 5G 5/64GB älypuhelin, hinta €

Katso hintavertailu Hinta. Arvostelu Yksi tekninen puute on mielestäni NFC, joka on löytynyt monista Xiaomin edullisemmistakin älypuhelimista. Erityisiä puutteita ei liiemmin OLE, mutta esimerkiksi NFC-yhteyksien uupuminen tarkoittaa, ettei Poco M3 ensinkään tue lähimaksamista. Koska Xiaomi hyödyntää materiaaleina paljon muovia, niin puhelimesta lähtee pientä natinaa sitä käsien välissä taivuteltaessa.

Xiaomi Smartphone Poco M3 Pro 5G 6/Gb Keltainen | Techinn

Poco M3 -puhelimen suurin valttikortti on akunkesto, sillä Xiaomi on pakannut laitteen sisälle kookkaan milliampeeritunnin akun. Instax Mini Film. Tällä kertaa emme toteuttaneet akun lataustestiä, sillä kyseessä ei OLE mikään kovin nopea prosessi. Poco M3 pyörittää useimpia mobiilipelejä sujuvasti korkeillakin grafiikoilla, mutta Call of Dutyjen kaltaisissa räiskinnöissä kuvanlaatua on hieman laskettava. Poco M3:n vahvuudet ovat suorituskyvyn puolella, mutta kyllä kamerakin asiansa ajaa. Muovirakenne kestänee pudotuksia lasisia älypuhelimia paremmin, mutta toisaalta jo pienet iskut ja hankaumat, kuten samaan taskuun unohtuneet avaimet, saattavat tehdä Poco M3:n jokseenkin pehmeään ulkokuoreen uurteita. Samsungin saman hintaluokan Galaxy A21s on myös hyvä vaihtoehto, ja mahdollisesti päivitystakuuta arvostavien kannattaa ottaa huomioon myös alle euron Nokia 3.