Xiaomi Poco X3 Pro 128gb

Vertaa muihin täällä oleviin malleihin. Xiaomi Poco X3 Pro: n julkaisupäivä on Maaliskuu Viimeksi katsomasi jalosteet. COM hintaan ,00 euroa. Kompassi Joo. Alin hinta Amazon on Polkupyöräketju Huhut ja keskustelu Xiaomin tulevista laitteista Mitä mielessä liikkuu?

Xiaomi Poco X3 Pro Dual SIM 6GB RAM 128GB

Ambient light Joo. Mainos: Yli tuotteen hintavertailu ja hintaseuranta – katso Hinta. Bitti 64 bit. Toiset katsoivat myös näitä tuotteita. Valituilla markkinoilla alkuvaiheessa tarjoushintoina on vielä vastaavasti euroa ja euroa. Se sisältää tehokkaan Qualcomm Snapdragon suorittimen ja huikean DotDisplay näytön Hz:n virkistystaajuudella.

xiaomi poco x3 pro 128gb

Xiaomi Poco X3 Pro And Cons

Sormenjälkitunnistin Joo. Suorituskyvyltään 7 nanometrin viivanleveydellä valmistettu Snapdragon on edelleen erittäin hyvä Poco X3 Pron hintaluokassa — esimerkiksi AnTuTu-suorituskykytestissä Poco-julkistuksen yhteydessä Snapdragon n kerrottiin yltävän pisteissä 52 prosenttia paremmaksi kuin Qualcomm G ja 76 prosenttia paremmaksi kuin Snapdragon G. Rekisteröidy tästä ». Näytä kaikki tekniset tiedot Näytä vähemmän tietoja. Tilaa Mobiili.

realme 8 pro android auto

Xiaomi Poco X3 Pro tekniset tiedot

Biolan Eco, pikakompostori. Tutustu myös usein kysyttyihin kysymyksiin. Esitys testi antutu- vertailuarvo ~ Koti ja kodinsisustus. Hollanti Belgia nl Belgia fr Saksa. Thu Mar 10 CET

Xiaomi Poco X3 Pro GB/6GB – Phantom Black | Alkae

Auta meitä käsittelemään palautteet nopeammin ja kerro aluksi mitä palautteesi koskee. Paino (fysiikka) g. Huomaa myös seuraavat laitteen tekniset ominaisuudet: RAM-muistin 6Gb ja sisäisen tallennustilan GB, joka toimii yhdessä Qualcomm Snapdragon -prosessorin kanssa. Lue kokemuksia Moi Mobiilista. Tuotekohtaisille sivuille on liitetty linkkejä tuotteiden kotisivuille, millä pyritään parantamaan tuotetietoutta.