Xiaomi Poco X3 Pro Banggood

Vuodot ovat kuitenkin olleet epäjohdonmukaisia, harvat ovat ehdottaneet Dimensity SoC: tä, kun taas toiset osoittavat Dimensity tai U, xiaomi poco x3 pro banggood kellotaajuus on 2,4 GHz. Realme 8 Pro ei kuitenkaan tunnu kuuluvan hintalappuunsa, ja jos se olisi käynnistetty korkeammalla hinnalla, emme olisi lyöneet silmää – sillä on erittäin korkean resoluution pääkamera ja uskomattoman nopea lataus, ja se näyttää myös hyvältä. Jos nyt arvattaisiin, Xiaomi pitäisi nimetä ensimmäinen nimellä Redmi Huomautus 10 Pro Max, koska siinä todennäköisesti on valtava megapikselin kamera. Lisäksi Kiinan 3C-sertifikaatin luettelo viittaa siihen, että laitteessa on 22,5 W: n pikalataus. Uutiset 0.

Realme 8 Pro -katsaus

Se oli melko nopea käyttää eikä tuskin koskaan onnistunut nostamaan peukaloa ensimmäisessä yrityksessä avata. Luurissa on vaatimattomat. Lanseerauksen edessä lippulaivaprosessorin tärkeimmät. Please share to your friends:. Pystykuva-selfie, joka xiaomi poco x3 pro banggood paljon paremmalta kuin edellinen kuva. Jos nyt arvattaisiin, Xiaomi pitäisi nimetä ensimmäinen nimellä Redmi Huomautus 10 Pro Max, koska siinä todennäköisesti on valtava megapikselin kamera. Realme 8 Pron näyttö on 6,4 tuumaa, mikä tekee siitä kosketuksen pienemmän kuin monet muut samanhintaiset puhelimet, ja sen keskeyttää vasemmassa yläkulmassa oleva etukameran aukko.

xiaomi poco x3 pro banggood

Kahden minuutin tarkistus

Realme 8 Pro lanseerattiin monilla alueilla ympäri maailmaa, mukaan lukien Iso-Britannia, mutta ei Yhdysvalloissa tai Australiassa. Enemmän kuin se on kuitenkin hyvä syy kiinnittää huomiota Realmeen puhelimena, ja se innostaa meitä tulevaisuuteen laitteita tuotemerkiltä. MuroBBS on lopettanut toimintansa torstaina Lähikuvassa takakameran asettelusta näkyy kuitenkin harmaa väri-paneeli. Realme 8 Pro ei kuitenkaan tunnu kuuluvan hintalappuunsa, ja jos se olisi käynnistetty korkeammalla hinnalla, emme olisi lyöneet silmää – sillä on erittäin korkean resoluution pääkamera ja uskomattoman nopea lataus, ja se näyttää myös hyvältä. Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.

puhdistusterä keraamiselle liedelle sini

Realme 8 Pro -katsaus

Ja ennen kuin Xiaomi purkaa sen virallisesti, katsotaanpa, mitä tiedämme tähän mennessä. Keskusteluita voi löytää myös Wayback Machinen haulla. Löysimme näytön näyttävän melko hyvältä, kauniilla kirkkailla väreillä, mikä on odotettavissa, koska se on AMOLED-näyttö. Pystykuva-selfie, joka näyttää paljon paremmalta kuin edellinen kuva. Jos nyt arvattaisiin, Xiaomi pitäisi nimetä ensimmäinen nimellä Redmi Huomautus 10 Pro Max, koska siinä todennäköisesti on valtava megapikselin kamera.

MuroBBS-foorumi on suljettu –

Uutiset Parhaat T-Mobile-suunnitelmat tässä kuussa. Vakiokuva metsistä. Kaikki eivät kuitenkaan halua ottaa megapikselin kuvia – ne vievät paljon tallennustilaa, ja joissakin pienikokoisissa kameroissa on isommat anturit, jotka ”näkevät” enemmän valoa. Sivusto on kasvattanut kävijämääriään aktiivisesti, ja tarjoaa jatkossakin monipuolista luettavaa pelaamisesta , mobiililaitteista , tietotekniikasta ja elokuvista kiinnostuneille. Kuulostamme tältä osin rikki ennätykseltä, mutta 2 megapikselin apukamerat lisäävät harvoin mitään älypuhelimiin, ja näin on myös tässä. Realme 8 Prossa on mAh: n akku, ja huomasimme, että puhelin kesti helposti päivän, vaikka olisimme menossa pieneen valokuvaan tai pelaamaan paljon pelejä.