Xiaomi Pro Redmi Note 9

Langallinen lataus on ainoa tapa ladata puhelinta, sillä laite ei tue langatonta latausta. On jälleen hienoa nähdä, että Xiaomi toimittaa keskihintaluokan puhelimen mukana tehokkaan pikalaturin sekä suojakuoren, jotta sellaisia ei tarvitse heti erikseen ostaa. Halvin hinta ilman toimituskuluja. Toimitusaika Onko jonkin tuotteen tiedoissa virhe?

Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Tiedätkö hyvän nettisivun, josta löytyy lisätietoja jostain Hintaseuranta. Sormenjälkilukija xiaomi pro redmi note 9 kasvojentunnistus tekevät Redmi Note 9 Pro:sta sujuvan käyttää, ja hulppea 5 mAh akku takaa myös miellyttävän pitkät latausvälit. Heikommassa valaistuksessa ilman yökuvaustilaa kuvien laatu heikkenee luonnollisesti ja yksityiskohtia on vähemmän tummemman yleisilmeen takia. Lataa kuin PRO 30W pikalatauksella Laitteesta löytyy suuri mAh akku, joten voit luottaa siihen, että Redmi Note 9 Prosta riittää virtaa koko päiväksi, yöksi ja jopa seuraavaan päivään. Redmi Note 9 Pro tukee muun muassa lukutilaa, yötilaa sekä tummaa tilaa. Erillisen välipohjan alta löytyy loput paketin mukana tulevat tavarat, eli tehokas 33 watin pikalaturi sekä Universal Serial Bus-C-tyypin lataus- ja tiedonsiirtokaapeli. Xiaomi antaa lisäksi mahdollisuuden etukamerareiän piilottamiseksi, ja käyttäjät voivatkin valita näytön yläreunan osittaisen piilottamisen niin, että tilapalkki muuttuu vain mustaksi.

xiaomi pro redmi note 9

Tuotetiedot

Akunkesto on siis erinomainen, eikä sen osalta OLE suuremmin valittamista. Päivitetty Lataa nopeammin, tee enmmän. Redmi Note 9 Pro on takaosaltaan hieman erilainen Xiaomin puhelin, sillä kamera-alue on keskitetysti takaosan yläreunassa. Hintakehitys Korkein hinta.

tuutikki -kulho

Xiaomi Redmi Note 9 Pro – tiedot ja hinta |

Testi suoritettiin kahdesti: ensimmäisellä kerralla puhelimen näytön ollessa kiinni sekä toisella kerralla videon toistuessa näytöllä. Heikommassa valaistuksessa ultralaajakulmakuvilta ei kannata odottaa paljoa, eikä kamera myöskään tue erillistä yökuvaustilaa. Nyt päivitetyssä versiossa ominaisuuksia on viety hieman pidemmälle, ja mukaan on saatu uusia ominaisuuksia. Alapuolella xiaomi pro redmi note 9 muutama testikuva, jotka ovat otettu makrokameralla. Suomessa puhelimen suositushinta on euroa. Kaiuttimen kautta ääni on kohtalaista, mutta ei mitenkään yllättävää. Haluamme tarjota mahdollisimman rehellisiä ja hyödyllisiä arvosteluja ostopäätöksesi tueksi.

Xiaomi Redmi Note 9 Pro GB Harmaa, halvin hinta €

Ajankohtaisia tuoteryhmiä Polkupyörät Lastenvaunut ja -rattaat Puhelimet Ruohonleikkurit ja puutarhatraktorit Piha ja puutarha. Redmi Note 9 Pron akun latausnopeus mukana toimitettavalla 33 watin pikalaturilla. Kiinnostaisi tietää mistä löydän puhelineen suomenkielisen käyttöohjeen? Testijakson aikana käyttöjärjestelmän tai käyttöliittymän kanssa ei havaittu suurempia vakavia ongelmia, vaan kaikki tuntui toimivan moitteetta. Toimitusaika 5 päivää. Testijakson aikana oli havaittavissa, että erityisesti laitteen pakkaskestävyys ei ollut parhaimmasta päästä. Kyse on siis hyvin varustellusta järjestelmäpiiristä alemman keskihintaluokan älypuhelimille, eikä tehoja suuremmin puutu.