Xiaomi Redmi 10 Nfc Kuoret

Puhelimen reunoille painautuva sisäkuori on TPU-muovia, joka joustaa, mutta ei murru. Xiaomi Redmi 9 kuoret. Tiesithän, että meillä on tuotteilla 30 päivän vaihtaminen- ja palautusoikeus. Xiaomi Redmi Note 10 Pro kuoret. Mutta kun kyse on joka päivä mukana kulkevasta laitteesta, joka altistuu hankautumiselle, naarmuuntumiselle ja kolhiintumiselle, on tärkeää suojata luuri asianmukaisella tavalla – oli se edullisempi tai kalliimpi. Xiaomi 11T Pro kuoret. Tyylikäs musta kotelo saa piristystä ilmeeseen kauniilla painokuvioiduilla perhosilla ja kukilla, Xiaomi Redmi Note 10 5G mallin suoja.

Xiaomi Redmi Note 10 5G Kuoret

TPU-muovinen sisäkuori joustaa rikkoutumatta ja puhelin pysyy siinä tiukasti paikoillaan. Xiaomi Mi A3 kuoret. Emme kehu tuotteita turhaan, muokkaa kuvia tai valehtele tuotemateriaaleista. Kaikki ovat joskus tiputtaneet vahingossa puhelimensa. Löydät valikoimasta Xiaomi Redmi Note 10 -puhelimeen lukuisia erilaisia tuotetyyppejä, materiaaleja ja värejä.

xiaomi redmi 10 nfc kuoret

Ei varastossa

Suojakuorten tarkoitus oli aluksi vain suojata puhelinta. Korttipaikkoja on kolme ja setelit sopivat sivutaskuun. Tilausseuranta Kirjaudu sisään. Pieni investointi suojakuoriin ja panssarilasiin ei maksa paljoa ja suojaa arvokasta puhelintasi. Mukana tulee näppärä rannehihna, jolla voi helpottaa kuljetusta ja tukea otetta. TPU-muovista valmistettu sisäkuori joustaa reunojen ympärille eikä murru käsittelyssä. Kotelon voi taittaa jalustaksi ja seurata näytöltä esim.

philips 6605 tv

Xiaomi kuoret – Vieraile meillä ja osta halvalla

Xiaomi 11T kuoret. Sisäkuori on tiivis, sen materiaalina käytetty TPU-muovit on elastista ja murtumatonta. Murtumaton, joustava ja tiivis TPU-muovinen sisäkuori. Xiaomi Mi 11X kuoret. Vyölaukku puhelimelle on käytännöllisen kaverin valinta.

Xiaomi Redmi Note 10 5G Kuoret | Suojakuoret |

Käytämme evästeitä käyttäjäkokemuksesi parantamiseksi. Eikä sitä tyypillistä vahinkoa edes tarvitse tapahtua, koska pöly, lika ja kosteus osaavat myös haitata puhelimen käyttöä, joten suosittelemme hankkimaan suojat samantien. Xiaomi Mi 9 Pro 5G kuoret. Mukana tulee näppärä rannehihna, jolla voi helpottaa kuljetusta ja tukea otetta. Kuljetus sujuu mukavasti otetta tukevan rannelenkin ansiosta.