Xiaomi Redmi 4

Liity kanta-asiakkaaksi luomalla ilmainen asiakastili ja nauti parhaista eduista:. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Tänne viittaavat sivut Linkitettyjen sivujen muutokset Toimintosivut Ikilinkki Sivun tiedot Viitetiedot Wikidata-kohde. Piilotetut luokat: Artikkelit, joiden kuva tulee Xiaomi redmi 4 Small-elementtiä käyttämättömät tarkenteelliset tietolaatikot. Olet nyt virallisesti e-villeläinen ja pääset nauttimaan kaikista asiakaseduista. Myöhemmin laitteeseen on tullut päivitys Android 7. Muistikortti tuki max.

Xiaomi Redmi Note 4 Dual SIM 3GB RAM 32GB

Kirjekyyhkymme toimittavat sinulle viikoittain mielenkiintoisimmat uudet tuotteet ja mehevimmät tarjoukset maailmalta. Lue koko kuvaus. Kysy tuotteesta kirjautumalla sisään tai xiaomi redmi 4 ilmainen asiakastili ja vastaamme pian kysymykseesi. Luo asiakastili Yli tyytyväistä asiakasta ei voi olla väärässä. Piilotetut luokat: Artikkelit, joiden kuva tulee Wikidatasta Small-elementtiä käyttämättömät tarkenteelliset tietolaatikot.

xiaomi redmi 4

Hinta- ja tuotetiedot

Julkaisuhetkellä laitteessa oli esiasennettuna Android 6. Luo asiakastili. Saan paljon hyviä tarjouksia sähköpostiini. Liity kanta-asiakkaaksi luomalla ilmainen asiakastili ja nauti parhaista eduista:. Piilotetut luokat: Artikkelit, joiden kuva tulee Wikidatasta Small-elementtiä käyttämättömät tarkenteelliset tietolaatikot. Kirjaudu sisään Unohditko salasanasi?

u-kiskon liuku

Xiaomi Redmi Note 4 – Wikipedia

Luokat : Xiaomin matkapuhelimet Android-pohjaiset laitteet Vuoden matkapuhelimet. Ota yhteyttä. Tilaa uutiskirje Liity yli tyytyväisen tilaajan joukkoon Saat parhaat tarjoukset, ennennäkemättömät uudet tuotteet ja ajankohtaisimmat tuoteuutiset maailmalta kätevästi sähköpostiisi. Olen yritysasiakas. Ja ne vielä pitävät täsmälleen paikkansa.

Xiaomi Redmi 4 Prime – Wikipedia

Ilmoita minulle, kun tuotetta on saatavilla pv toimitus Ilmoita minulle. Myöhemmin laitteeseen on tullut päivitys Android 7. Piilotetut luokat: Artikkelit, joiden kuva tulee Wikidatasta Small-elementtiä käyttämättömät tarkenteelliset tietolaatikot. Kirjekyyhkymme toimittavat sinulle viikoittain mielenkiintoisimmat uudet tuotteet ja mehevimmät tarjoukset maailmalta. Olen ollut asiakas jo vuosia ja jatkan asiakkaana edelleen.