Xiaomi Redmi 5 Plus Kuoret

Tyylikäs ja laadukas musta nahkakotelo auttaa suojaamaan Xiaomi Redmi 5 Plus älypuhelintasi putoamisilta, naarmuilta ja iskuilta. Kirkas muovikalvo Jos omistat tämän xiaomi redmi 5 plus kuoret puhelimen tai olet ostamassa sitä, niin muistathan suojata sen yhteensopivilla Xiaomi Redmi 5 Plus kuorilla, jotta saat nauttia laitteestasi mahdollisimman pitkään. Jos tuote on tullut sen käyttämisen, käsittelyn tai palautuslähetyksen puutteellisen paketoinnin takia myyntikelvottomaksi, vastaat palautettavasta tavarasta sen koko arvolla. Monet ajattelevat, että lompakkomallisen Xiaomi Redmi 5 Plus kuoren kanssa ei tarvitse panssarilasia, koska kotelon läppä suojaa näyttöä.

Xiaomi Redmi 5 Plus tarvikkeet

Yhteystiedot löydät asiakaspalvelu-sivultamme. Kotelo on erittäin ohut ja kevyt. Väri Musta 1 Valkoinen 1. Hae: Hae. Tilaa tarjouksemme Meillä on säännöllisiä hyviä alennuksia, ja uutiskirjeemme tilaamalla kuulet tarjouksista ensimmäisenä.

xiaomi redmi 5 plus kuoret

Toimituslausekkeet

Markkinoilla on puhelinmallia jos toista ja meillä kysytyimmät kuoret ovat muun muassa Honor kuoret , Huawei kuoret , iPhone kuoret , Doro suojakuoret , LG suojakuoret , Nokia suojakotelo , OnePlus kuoret , Samsung kuoret ja Sony Xperia kuoret. Kotelossa on tasku esim. Tervetuloa ostoksille kotimaiseen Mobiilitukkuun! Mikäli muilla tuotteilla on kiire tai puuttuvaa tuotetta ei Object Linking and Embedding saatavilla kohtuullisen ajan kuluessa, niin tilaus voidaan toimittaa osissa. Paketoithan palautuslähetyksen huolellisesti ohjeidemme mukaisesti. Toimitus joka arkipäivä.

rullaketju mitoitus

One moment, please

Voit käyttää samaan tilaukseen sekä alennuskoodin että lahjakortin — lisää ne vain erikseen samaan kenttään. Show all from Lenovo ». Lisäksi myymillämme elektroniikkatuotteilla on EU-lainsäädännön mukainen 2 vuoden takuu alkaen ostopäivästä. Minkälaista suojaa etsit tällä kertaa? Jos et löydä etsimääsi, voit aina ottaa meihin yhteyttä osoitteeseen info kännykkälompakko. Voimme kuitenkin pidättäytyä maksun palautuksesta siihen asti, kunnes palautuksesi on saapunut varastollemme tai olet osoittanut lähettäneesi palautuslähetyksen meille.

Halvat Xiaomi Redmi 5 Plus Kuoret ja Kotelot Silikoni, Nahka Myynti –

Lahjakortin saldolla on mahdollista maksaa sekä tilauksen jalosteet että toimituskulut, kun syötät lahjakortin koodin kampanjakoodikenttään ostoskorissa tai viimeistään kassalla. Tsekkaa vaikka Suojiksen oma asennusvideo! Olemme osa Tokoi eCommercea. Vaihto- ja palautusoikeus Kaikilla mobiilitarvikkeillamme on 30 päivän täysi tyytyväisyystakuu ja palautusoikeus. Asus FonePad 7 FE