Xiaomi Redmi 5g

Niin ja on minulla myös murheenkryyni Nokia 6. Toimitusaika toimitus: päivää. Kirsikkana kakun päällä muihin ominaisuuksiin nähden mittavan 5 milliampeeritunnin akun voi odottaa tarjoavan mainion akunkeston. Nopea 5G-datasiirto kuluttaa 4G-verkkoja enemmän akkua, mutta Redmi Note 10 5G:llä tästä ei koidu suurempaa ongelmaa. Redmi Xiaomi redmi 5g 10 5G:n käyttäminen on mukavaa. Suuri 6,5-tuumainen näyttö on hyvä.

Xiaomi Smartphone Redmi Note 10 5G 4/128Gb

Vaihda nykyinen puhelimesi uuteen, saat reilun vaihtohyvityksen! MediaTek Dimensity ydinprosessori takaa sujuvan toiminnan ja virheettömän käyttäjäkokemuksen. Auta meitä käsittelemään palautteet nopeammin ja kerro aluksi mitä palautteesi koskee. Kokonaisuutena Redmi Note 10 5G on kamerapuhelimena mainio valinta xiaomi redmi 5g, joka haluaa laadukkaita valokuvia halvalla. Toimitusaika 5 päivää.

xiaomi redmi 5g

Tuotteen kuvat ja videot

Xiaomi Redmi Note 10 5G on varustettu järeällä mAh:n akulla, josta ei lopu virta kesken päivän. Redmi Note 10 5G:n käyttäminen on mukavaa. Xiaomi Redmi Note 10 5G:n kolmoiskameralla vapautat luovuutesi Laadukkaalla kamerajärjestelmällä onnistut otoksissasi. Samalla verkkojen kattavuus on kasvanut Suomessa nopeasti, ja 5G alkaakin olla yhä useampien saatavilla. Xiaomi jatkanee puhelimelle omia MIUI-ohjelmistopäivityksiään, mutta pidemmälle menevät Android-versiopäivitykset erityisesti seuraavana vuorossa olevan Android n jälkeen ovat kysymysmerkki. Redmi Note 10 5G:ssä on laadukas kamerajärjestelmä, johon kuuluu 48 megapikselin pääkamera, 2 megapikselin makrokamera ja 2 megapikselin syvyyskenno.

sony 55 ag9

Xiaomi Smartphone Redmi Note 10 5G 4/Gb Vihreä | Techinn

Aina ilmainen palauttaminen. Makrokameralla taltioit upeat lähikuvat, syvyyskameralla luot ammattimaisia bokeh-taustasumennusefektejä, esimerkiksi muotokuviin. Kuvaa 48 megapikselin pääkameralla ja yksityiskohtia tallentavalla makrokameralla ja syvyysanturilla, joka tukee vangitsevia muotokuvia. Toimitusaika 6 päivää. Kirsikkana kakun päällä muihin ominaisuuksiin nähden mittavan 5 milliampeeritunnin akun voi odottaa tarjoavan mainion akunkeston. Niin ja on minulla myös murheenkryyni Nokia xiaomi redmi 5g.

Xiaomi Redmi Note 10 5G black | Telia

MIUI 12 sisältää Android n perusominaisuuksien lisäksi monia muitakin käteviä lisätoimintoja, kuten mahdollisuuden YouTube-videoiden toistamiseen näyttö sammutettuna. Puhelimen sisuksissa sykkii MediaTekin Dimensity -järjestelmäpiiri, joka on suorituskyvyltään esimerkiksi hieman Qualcomm Snapdragon tä edistyneempi. Päivitetty Puhelimen ylälaidassa olevan infrapunalähettimen ansiosta Redmi Note 10 5G toimii tarvittaessa myös monipuolisena kaukosäätimenä, ja sisäänrakennetut optimointi- ja turvallisuusohjelmat varmistavat, että puhelimen suorituskyky pysyy yllä parhaalla mahdollisella tavalla. Viihde ja elektroniikka.