Xiaomi Redmi 8 Lite

Posti – Economy Toimitusaika arkipäivää. Unohditko salasanasi? Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi, toimituksesta tai jostain muusta, asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään. Olet nyt virallisesti e-villeläinen ja pääset nauttimaan kaikista asiakaseduista. Xiaomi Mi 8 Liten kamera on kuitenkin sen verran xiaomi redmi 8 lite tasolla, että kamera ei OLE puhelimen heikoin osa-alue. Xiaomi antaa kuitenkin käyttäjälle mukavasti mahdollisuuksia muokata näytön väriasetuksia. Tässä artikkelissa tulemme tutustumaan Xiaomi Mi 8 Lite -älypuhelimeen.

Xiaomi Mi 8 Lite Dual Sim 6GB RAM 128GB

Luo asiakastili Yli tyytyväistä asiakasta ei voi olla väärässä. Kamera tarjoaa myös lukuisia kuvaustiloja, joita ovat muun muassa lyhyt xiaomi redmi 8 lite, neliö, muotokuva tai manuaalitila. Yleisesti tämän testin aikana akkua kuuluu prosenttia, mutta Xiaomi Mi 8 Liten akunkulutus oli selvästi suurempaa. Puhelinta ei OLE mahdollista saada kovin nopeasti täyteen, mutta pikalataus on omassa hintaluokassaan varsin perustasoa. Näytön kontrastia on myös mahdollista muokata kolmesta valmiiksi muokatusta vaihtoehdosta. Xiaomi Mi 8 Liten myyntipakkauksen sisältö. Asiantuntijat ovat valmiina auttamaan sinua suoraan.

xiaomi redmi 8 lite

Hinta- ja tuotetiedot

Kaikki asiantuntijatiimit ovat käytettävissäsi, jos tarvitset lisätietoja. Infrapunalähetin mahdollistaisi puhelimen käyttäminen kaukosäätimenä, mutta valitettavasti ominaisuus on jätetty syystä tai toisesta kokonaan pois. Puhelimessa saadaan tyytyä Universal Serial Bus-C-tyypin latausliittimeen, joka toimii tarvittaessa myös kuulokeliittimenä. Info Tietoa meistä Kanta-asiakkuus ja asiakasraha e-ville blogi Tietosuojaseloste Tilausohjeet Maksu- ja toimitustavat Tuotteiden takaisinvedot Tilaus- ja toimitusehdot Koronaviruksen vaikutukset Usein kysytyt kysymykset Asiakaspalvelu Apua tilaamiseen Takuu ja palautukset Toimitusasiat Muut kysymykset Myymälät ja noutopisteet Blogiyhteistyö ja tuotetestaus Hae töihin Myy e-villessä Palvelut Palvelut yrityksille Tukkumyyntiportaali Tukkumyynti Hankintapalvelut. Sillä on 2 vuoden takuu. Object Linking and Embedding kuitenkin varovainen äänettömän tilan kanssa, koska se voi aiheuttaa sinulle tärkeitä puheluita tai viestejä.

moottoriöljy neste

Xiaomi Mi 8 Lite Akku BM3J – mAh

Suorituskykytesteissä Xiaomi Mi 8 Lite sai hyvin vastaavia tuloksia muiden Snapdragon -järjestelmäpiiriin perustuvien puhelimien kanssa. Tuotteen testasi ja lisäsi kauppaan tuotepäällikkö Heikki. Puhelimessa on siis jämäkkä alumiinikehys sekä lasiset pinnat. Olet nyt virallisesti e-villeläinen ja pääset nauttimaan kaikista asiakaseduista. Xiaomi Mi 8 Liteä ei siis kannata altistaa vedelle tai muille nesteille ainakaan tarkoituksella. YLI 8.

Xiaomi Mi 8 Lite – Wikipedia

Tilauksen arvo alle 50 euroa. Puhelimen alareuna. Huomautus: Kävijätietoja saatetaan käyttää markkinointitarkoituksiin. Valitettavasti kahta kaiutinta ei Mi 8 Litestä löydy, sillä toisen ritilän takana on kaiutin ja toisen takaa löytyy mikrofoni. Myöskään perinteistä 3,5 millimetrin kuulokeliitintä ei enää Object Linking and Embedding.