Xiaomi Redmi 9 64gb Antutu

Toki toisinaan joidenkin sovelluksien aukeamissa oli pientä hidastelua, mutta suuremmilta suorituskykyongelmilta vältyttiin. Testien perusteella Redmi 9:n suorituskyky yllätti positiivisesti myös päivittäisessä käytössä, sillä laite toimi pääasiassa hyvin jatkuvasti. Alapuolella on muutamia kuvia, jotka ovat otettuna Redmi Note 9T:n makrokameralla. Työajat kovassa tilassa tuntia. Redmi Note 9T tukee muun muassa lukutilaa, yötilaa sekä tummaa tilaa. Hyvä lopputulos saadaan vain silloin, kun kuvattava kohde on yksinkertainen, ja myös valoa täytyy olla paljon. Puolessa tunnissa akkua on saatu ladattua 29 xiaomi redmi 9 64gb antutu, eli jopa vähemmän kuin luvattu.

Xiaomi Redmi 9 4/64Gb antutu-vertailutesti

Virtapainikkeessa on havaittavissa varsin terävät reunat, mutta suurempaa haittaa siitä ei Object Linking and Embedding. Hyvän suorituskyvyn lisäksi myös Redmi Note 9:n akkukesto on loistava. Analyyttisiä evästeitä käytetään ymmärtämään, kuinka kävijät ovat vuorovaikutuksessa verkkosivuston kanssa. OnePlus 10 Pro sai uuden ohjelmistopäivityksen — kamera toimii jatkossa paremmin. Heikommassa valaistuksessa makrokamerasta ei Object Linking and Embedding yhtään mihinkään, ja monesti myös pääkameralla saadaan taltioitua jopa parempia kuvia läheltä kohdetta. Näytön osalta Xiaomi luottaa Redmi Note 9T -puhelimessa varsin perinteikkääseen toteutukseen, jossa ei OLE suurempia yllätyksiä havaittavissa. Luitko jo nämä?

xiaomi redmi 9 64gb antutu

AnTuTu-pisteet ja riippumaton tuotemerkki: Oppo Ace 2 tuo meille paljon uutisia

Xiaomi ei OLE tuttuun tyyliinsä antanut mitään päivityslupausta Redmi Note 9T -älypuhelimelle, jota voidaan pitää jopa miinuspuolena. Kameralla päästään ottamaan kuvia läheltä kohdetta, ja parhaimmillaan kamera on hyvässä valaistuksessa. Redmi 9:n etuosassa pinta-alasta noin 83 prosenttia vie suuri näyttöpaneeli, joten Xiaomi on pystynyt minimoimaan näytön kehykset hyvin, vaikkakin näytön alareunaan on jätetty selvästi paksumpi musta kaistale. Testissä Redmi 9 — yllättävän hyvä euron arvoinen puhelin tarkalla näytöllä ja suurella akulla. OLE fiksu ja tilaa Telegram -kanavamme! Xiaomi on myös päättänyt säästää perinteisen 3,5 millimetrin kuulokeliittimen, joten langallisien kuulokkeiden ystävät pääsevät hyödyntämään tuttuja kuulokkeitaan. Testijakson aikana lukijaan oli rekisteröity ainoastaan yksi sormi, sillä lukitus aukeaa erittäin näppärästi muun muassa peukalolla.

nokia 4.2 kuoret prisma

Oppo Ace 2: sta tulee itsenäinen, mutta erittäin korkealla AnTuTu-pisteillä

Syvyysterävyys saadaan taltioitua kameran muotokuvatilassa, mutta valitettavasti käyttäjä ei voi itse säätää taustasumennuksen voimakkuutta. PubMaticin asettama eväste rekisteröi yksilöllisen tunnuksen, joka tunnistaa palaavan käyttäjän laitteen samaa mainosverkostoa käyttävillä verkkosivustoilla. Ambient light Joo. TDP 5 W. Puhelimen oikea reuna. Hintaa puhelimella on euroa, joten alle eurolla saa varsin hyvän älypuhelimen. Model Redmi 9.

MediaTek esitteli uuden pelipuhelimiin tarkoitetun Helio G85 -järjestelmäpiirin –

Kirjoittanut Eero Salminen. Redmi 9 -puhelimessa Xiaomi luottaa tuttuun ja turvalliseen takaosaan sijoitettuun sormenjälkilukijaan. Myös käyttöjärjestelmän päivitettävyys on kysymysmerkki, sillä Xiaomi ei Object Linking and Embedding antanut mitään päivityslupausta. Akunkestoon Xiaomi on pyrkinyt keskittymään Redmi 9:n kohdalla oikein urakalla, sillä puhelimen sisältä löytyy massiivinen milliampeeritunnin akku. Xiaomi oli myös estänyt akun lataamisen, mutta esimerkiksi salaman käyttäminen kuvattaessa oli mahdollista. Kirjoittanut Eero Salminen.