Xiaomi Redmi 9 64gb Green

Katso kaikki kuvat Ajankohtaisia tuoteryhmiä Polkupyörät Lastenvaunut ja -rattaat Puhelimet Ruohonleikkurit ja puutarhatraktorit Piha ja puutarha. Muovinen takakuori näyttää rosoisuutensa ansiosta hiilikuitumaiselta. Android Apple. Kerro, mitä mieltä olet Hintaseurannasta! Lue seuraavaksi: Epic Games esitti oikeudelle pyynnön Fortniten palauttamisesta Applen kauppaan: pyrkii osoittamaan kärsimänsä vahingot — Fortnite-pelaajien määrä Apple-laitteilla romahtanut 60 prosenttia.

Xiaomi Redmi 9 4GB/64GB 6.5´´ Dual SIM Smartphone

Jostakin on edullisessa hintaluokassa karsittava. Kaikeksi onneksi ääni ei juuri särise korkeillakaan voimakkuuksilla. Sosiaalisen median laitteeksi puhelin on erinomainen, ja ajoittaisesta takkuilusta huolimatta sen käyttäminen on miellyttävää. Vaihtoehtojakin on saatavilla runsaasti, myös Redmin omasta valikoimasta. Rekisteröidy tästä ».

xiaomi redmi 9 64gb green

Tuotteen ominaisuudet

Sen neljästä takakamerasta kolmea voi hyödyntää valokuvauksessa, ja automaattitarkenteinen pääkamera yltää hyviin tuloksiin useimmilla osa-alueilla, vaikkei varsinaisesti loistakaan niistä millään. Sony WHXM4, kuulokkeet. Myös euron Huawei P40 Lite E on eräs vaihtoehto paremmilla tehoillaan, joskin näyttö on heikompi ja Google-palvelut puuttuvat. Xbox Series X, pelikonsoli. Kameran käyttöliittymässä on oma valintansa myös 2x-lähennykselle. Koko järjestelmän laajuinen tumma tila, digitaalisen hyvinvoinnin työkalut sekä liukueleohjaus ovat luonnollisesti mukana, kuten muutkin Android n ominaisuudet.

z390p asus

Xiaomi Redmi 9 4GB/64GB ´´ Dual SIM Smartphone Violetti| Techinn

Lue seuraavaksi: Epic Games esitti oikeudelle pyynnön Fortniten palauttamisesta Applen kauppaan: pyrkii osoittamaan kärsimänsä vahingot — Fortnite-pelaajien määrä Apple-laitteilla romahtanut 60 prosenttia. Kameran käyttöliittymä on tuttu Xiaomin ja Redmin muista malleista. Oletusasetuksilla värit taipuvat hieman ylikorostetusti sinertävään päin, mutta asetuksia on helppo mukauttaa mieleisikseen. Päivitetty Tuotekohtaisille sivuille on liitetty linkkejä tuotteiden kotisivuille, millä pyritään parantamaan tuotetietoutta. Alin hinta. Katso hintavertailu Hinta.

Xiaomi Redmi 9 4/64GB puhelin, hinta €

Myös makrokamera kykenee tarkkoihin lähiotoksiin, kunhan kuvausetäisyys on sopiva. Näytön merkittävin ongelma on alhainen kirkkaus. Redmi 9:n kookas 6,tuumainen näyttö on toteutettu 19,kuvasuhteella. Petri Tapala Julkaistu 6. Viestin lähetys epäonnistui, yritä myöhemmin uudestaan. Korkeaa 4K-tarkkuutta ei tueta, ja niin ikään 60 fps -nopeus jää haaveeksi kaikilla tarkkuuksilla.