Xiaomi Redmi 9 Purple Sunset

Redmi 9C:n kerrotaan saapuvan Suomeen syksyllä, mutta tarkkaa ajankohtaa tai hintaa ei vielä tiedetä. Toisella testauskerralla puhelin laitettiin jälleen prosentin akunvarauksessa 60 minuutiksi asteen pakkaseen. Yksityiskohtia kuvissa on erityisesti hyvässä valaistuksessa hyvin, mutta heikommassa valaistuksessa laatu kärsii selvästi. Päivitetään ostoskoria, Object Linking and Embedding hyvä ja odota Valittuna: sis. Redmi 9 tukee myös muotokuvatilaa etukameralla, jolloin selfieiden tausta saadaan xiaomi redmi 9 purple sunset. Testijakson aikana itse tykästyin puhelimen laadukkaaseen ulkoiseen toteutukseen, suureen ja tarkkaan näyttöön, hyvään suorituskykyyn sekä pitkäkestoiseen akkuun.

Testissä Redmi 9 – yllättävän hyvä 169 euron arvoinen puhelin tarkalla näytöllä ja suurella akulla

Testissä Redmi 9 — yllättävän hyvä euron arvoinen puhelin tarkalla näytöllä ja suurella akulla. Qualcomm on kännyissä sama ku Intel tietokoneissa. Toki toisinaan joidenkin sovelluksien aukeamissa oli pientä hidastelua, mutta suuremmilta suorituskykyongelmilta vältyttiin. Markus Mesiä. Kameroita pyritään korostamaan hieman pyöreällä alueella, joka on tehty kameroiden ympärille. MIUI 11 -käyttöliittymän ja Android 10 -käyttöjärjestelmän yhdistelmä oli Redmi 9 -puhelimessa optimoitu varsin vakaaksi sekä toimivaksi. Yleinen Xiaomi julkaisi kuvan Redmi K40 xiaomi redmi 9 purple sunset — esitellään virallisesti

xiaomi redmi 9 purple sunset

3 Kommenttia

Akunkestoon Xiaomi on pyrkinyt keskittymään Redmi 9:n kohdalla oikein urakalla, sillä puhelimen sisältä löytyy massiivinen milliampeeritunnin akku. Tulemme tutustumaan laitteen ulkoiseen laatuvaikutelmaan, teknisiin ratkaisuihin, neloiskameran tarpeellisuuteen sekä muutamiin muihin kohokohtiin. Yksityiskohtia kuvissa on erityisesti hyvässä valaistuksessa hyvin, mutta heikommassa valaistuksessa laatu kärsii selvästi. Sydämen asioita ovat pelien lisäksi ennen kaikkea säveltaide ja urheilu. Kuvaajasta nähdään, että 10 watin laturilla suuren akun latautumiseen kuluu aikaa yli kolme tuntia! Object Linking and Embedding hyvä ja odota

samsung curved monitor 32

Xiaomi Redmi 9 4/64 Gt (Vihreä) | Telia

Sisäistä eMMC 5. Hyvää Laadukas muovirakenne ja erottuva design Roiskevesitiivis nanopinnoite, ei IP-luokitusta Suuri ja tarkka näyttöpaneeli Tarpeeksi suorituskykyä hintaluokassaan USB-C, kuulokeliitin, muistikorttipaikka, NFC ja infrapunalähetin Suuri akku, joka kestää pitkään Hintaluokassa pääosin hyvät kamerat Android Enterprise Recommended -sertifioitu. Kuvien yksityiskohdat eivät OLE erikoisia, vaan tietyssä pisteessä kokonaisuus on enemmän maalauksen kaltainen kuin oikea kuva. Testijakson aikana ajoimme puhelimessa läpi tutut suorituskykytestit, joiden tulokset ovat nähtävillä alapuolella xiaomi redmi 9 purple sunset taulukosta. MIUI 11 -käyttöliittymän ja Android 10 -käyttöjärjestelmän yhdistelmä oli Redmi 9 -puhelimessa optimoitu varsin vakaaksi sekä toimivaksi. Näytä 10 tuotetta 25 tuotetta 50 tuotetta tuotetta. Eli luotettava.

| Xiaomi Redmi 9 vs. Nokia

Se muodostuu 13 megapikselin laajakuvakamerasta, 8 MP:n ultralaajakuvasta, 5 megapikselin makrokamerasta sekä kahden megapikselin syvyystunnistimesta. Ulkoisesti Redmi 9 on kuin mikä tahansa muukin edullinen Android-älypuhelin, sillä Xiaomi hyödyntää laitteen rakenteessa muovia. Näytön koko: 6. Redmi 9 on varsin perinteisen älypuhelimen mitoissa, eikä erotu joukosta pienuudellaan tai suuruudellaan. Neloiskamera tarjoaa siis tutut ominaisuudet, jotka tässä hintaluokassa voi kuvitella saavansakin. Lisäksi kamerat ovat hintaluokassa pääasiassa hyvät. Kameroiden osalta Redmi 9A -puhelimessa luotetaan yhteen takaosassa, jonka tarkkuus on 13 megapikseliä ja etuosassa on 5 megapikselin selfiekamera.