Xiaomi Redmi 9a Suojakotelo

Läpättömän kotelon suljenta tapahtuu sisäänrakennetuin magneetein. Lisäksi lompakkokotelo suojaa puhelintasi parhaalla mahdollisella tavalla jokaiselta puolelta – myös näyttöä. Panssarilasin asennus ei Object Linking and Embedding yhtään niin xiaomi redmi 9a suojakotelo, kuin voisi kuvitella. Viimeistele puhelimesi ulkonäkö esimerkiksi kätevällä Popsocket -puhelinpidikkeellä, jonka saat useas Xiaomin edullinen älypuhelin jokapäiväiseen käyttöön Xiaomi julkaisi Redmi 9 malliston puhelimet kesällä Kaikki ovat joskus tiputtaneet vahingossa puhelimensa. Pakkaaminen sisältää metallisen vastakappaleen, jonka kiinnität puhelimeen tai kuoreen.

Wave Xiaomi Redmi 9A Bookcase suojakotelo

Tyyliluurin Xiaomi Redmi 9A kuoret on suunniteltu niin, että puhelimen näppäimiä ja liitäntöjä voi käyttää ongelmitta kuorten ollessa asennettuna. Tiivis sisäkuori on tehty murtumattomasta ja taipuisasta TPU-muovista. Mukana tulee 16cm pitkä rannenauha. Kuoren materiaali on taipuvaa ja murtumatonta TPU-muovia. Näissä kuorissa on kaksi paikkaa luottokorteille, setelitasku sekä kiinnike puhelimelle. Xiaomi Redmi 9A läpinäkyvä mandala suojakuori Loppu. Valitse Väri:.

xiaomi redmi 9a suojakotelo

Xiaomin edullinen älypuhelin jokapäiväiseen käyttöön

Tyylikkäässä mustassa yleismallisessa SOYAN lompakkokotelossa säilytät kätevästi kortit, kuitit ja puhelimen. Ei estä laitteen käyttöä normaalisti. Kotelossa ei Object Linking and Embedding reikiä kameralle ja painikkeille. Xiaomi Redmi 9A kuoret esimerkiksi on valittu valikoimaan sen mukaan, että laatu on korkealla tasolla. Lopputuloksena on ammattitaidolla käsin valmistettu, laadukas ja äärimmäisen ohut puhelimen kannellinen suojakotelo. Avattava kansi puolestaan antaa suojan puhelimen näytölle. Tervetuloa löytämään sopivat Xiaomi Redmi 9A kuoret kotimaisesta verkkokaupasta!

wc jakkara prisma

Osta Xiaomi Redmi 9A panssarilasit ja suojakuoret netistä. Ilmainen toimitus! |

Kotelossa on kaksi suurta taskua joihin voi laittaa puhelimen tai muuta tavaraa. Katso laitteellesi sopivat Autoilutarvikkeet. Suojakuori yhdessä panssarilasin kanssa suojaavat puhelintasi tehokkaasti ennenaikaiselta hajoamiselta. Täältä löydät panssarilasin asennusohjeet. Eleganttia kullanhohtoa, hillitysti muotoiltu kotelomalli Xiaomi Redmi 9A puhelimelle, suojaa laitetta kolahduksilta ja osumilta.

Xiaomi Redmi 9A suojakotelot – Mahtavat tarjoukset

Suomalaisesta puhelimenkuoret. Kansien pintamateriaali hylkii likaa ja sormenjälkiä, joten ulkoasu pysyy siistissä kunnossa. Klassinen Xiaomi Redmi 9A lompakkokotelo on erittäin käytännöllinen, koska siinä on näyttöä suojaava kansiläppä korttipaikalla varustettuna, joten voit jättää perinteisen lompakon kotiin. Näitä ostetaan nyt:. Tämän takia mallistossamme on myös ohuita Xiaomi Redmi 9A suojakuoria, joissa ei OLE kansiläppää. Lisäksi lompakkokotelo suojaa puhelintasi parhaalla mahdollisella tavalla jokaiselta puolelta – myös näyttöä. Avattava kansi puolestaan antaa suojan puhelimen näytölle.