Xiaomi Redmi 9t Kamera

Alussa todettu yhteys Poco M3 -puhelimeen ilmenee heti näyttöä katsoessa, sillä Redmin näyttö on käytännössä identtinen. Toinen 2 megapikselin kameroista on tarkoitettu pääkameran kaveriksi muotokuvatilassa käytettäväksi. Gespard sanoi. Etenkin yönmusta värivaihtoehto on xiaomi redmi 9t kamera tylsähkö raikkaisiinkin ratkaisuihin uskaltautuneelta Xiaomilta, mutta perustyylikkäästä älypuhelimesta on kuitenkin kyse. Halutessaan sen saa myös piiloon suureen, virtuaaliseen näytönreunukseen. Kuten kuvaajasta nähdään, niin Redmi Note 9T:n suuri milliampeeritunnin akku latautuu tyhjästä täyteen minuutissa, eli reilussa kahdessa tunnissa. Puhelimessa voidaan käyttää kahta 5G SIM-korttia sekä muistikorttia yhtäaikaa.

Testissä Redmi Note 9T – hyvä 5G-puhelin 249 eurolla

Redmi Note 9T:n kohdalla on mahdollista säätää näytön värejä kolmen oletusasetuksen välillä auto, kyllästetty, standarditai sitten värilämpötilaa voi muokata monipuolisemmin muun muassa väriympyrästä. Notessa siirryttiin 5G-aikaan ja taitaa olla ainakin hetken edullisin 5G-puhelin Suomen markkinoilla erikoistarjoukset poislukien. Laatutuntuma on varsin hyvä, ja takakuoren rosoisen pinnoiteen ansiosta uutuus xiaomi redmi 9t kamera pysyy hyvin kädessä eivätkä sormenjäljetkään juuri näy. Näyttöpaneeli peittää noin 84 prosenttia pinta-alasta, ja näyttöä kiertää kohtalaisen paksut mustat kaistaleet. Pääkamera ottaa perustilassa totuttuun tapaan 12 megapikselin kuvia yhdistäen neljä pikseliä yhdeksi, mutta myös täyden sensorin 48 megapikselin lopputulosten kuvaaminen on mahdollista. Myös microSD-muistikorttipaikka on käytettävissä uutuuden tukiessa enintään gigatavun kortteja. Artikkeli julkaistaan

xiaomi redmi 9t kamera

2 Kommenttia

Suomessa Redmi Note 9T on saatavilla vain yhdessä muistiversiossa, joka tarjoaa 4 gigatavua RAM-muistia sekä 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Muotokuvat ovat pääkameralla oivallisia ja täten Redmi Note 9T:n vahvinta alaa. Teknavi on tekniikan alan online-media sekä tv-ohjelma MTV3-kanavalla. Hetki niin ajan myös mi 10t prolla. Mistään kovin nopeasta pikalatauksesta ei Redmi Note 9T:n kohdalla Object Linking and Embedding kysymys, vaan toteuttaminen on vähintäänkin odotetulla tasolla euron puhelimelle.

provexin kokemuksia 2020

Arvostelussa Xiaomi Redmi Note 9T – tämä 5G-älypuhelin on markkinoiden edullisimpia |

Takakuoren materiaali on mattapintainen ja karhea, mikä xiaomi redmi 9t kamera pitoa kädessä mukavasti, mutta toisaalta ei ulkonäöllisesti OLE erityisen arvokkaan tai laadukkaan näköinen. Makrokameratoteutus on hyvin yleinen alemman hintapisteen älypuhelimissa, ja yleisesti ne eivät tarjoa kovin suurta lisäarvoa puhelimen käyttäjälle. Voisitte tsekata tuon tarkkuudenkin. Hieman takapakkia ottaneen kameran vastapainona järjestelmäpiiritasolla puhelin on saanut osakseen päivitystä. Takakansi on polykarbonaattimuovia, joka Xiaomin mukaan hylkii sormenjälkiä. Etuosassa on yksi 8 megapikselin tasoinen selfiekamera.

Xiaomi esitteli Redmi 9T -puhelimen – tuttu laite uudella nimellä ja kameralla – SuomiMobiili

Tätä ennen tietoturva oli joulukuulta. Värivaihtoehtoja puhelimesta ovat yönmusta Nightfall Black ja aamunkoiton purppura Daybreak Purple. Testijakson aikana Redmi Note 9T:n suorituskyky ei tullut aktiivisessa käytössä kovin nopeasti vastaan, vaan laite toimi ongelmitta. Redmi Note 9T:n näyttö on kookas. Perusominaisuudet ovat kuitenkin pysyneet pitkälti samoina kuin aikaisemmissa Xiaomin puhelimissa.