Xiaomi Redmi I Note 7

Toisena biometrisena lukituksena avaustapana voidaan hyödyntää kasvojentunnistusta, joka toimii nyt myös Suomessa. Redmi Note 7 -puhelinta ei siis kannata tiputtaa veteen. Kirkkaus on myös hyvällä tasolla ja luettavuus päivänvalossa on hyvää, mutta auringonvalossa luettavuus on hieman heikompaa. Minkälaista suojaa etsit tällä kertaa? Tämä tarkoittaa, että puhelinta ei voi käyttää esimerkiksi lähimaksamiseen.

Xiaomi Redmi Note 7 Dual Sim 4GB RAM 64GB

Viime vuonna Snapdragon -puhelimien hinta asettuivat xiaomi redmi i note 7 euron hintahaarukkaan, joten mielestäni Xiaomilta on ollut tänä vuonna varsin järkevä valinta ottaa hieman vanhempi, mutta kyvykäs järjestelmäpiiri alle euron puhelimeen. Arvostelu tulee koostumaan perinteisistä ulkoisista seikoista, puhelimen ominaisuuksista, teknisen toteutuksen tutkimisesta sekä kameroihin tutustumisesta. Näytön osalta Redmi Note 7 ei pääse tarjoamaan mitään kovin erikoista, vaan tällä kertaa saadaan tyytyä varsin perinteikkääseen näyttöratkaisuun. Xiaomi ei kuitenkaan lupaa puhelimelle minkäänlaista vedenkestävyyttä, mutta puhelin kestänee todennäköisesti vähintään roiskevettä. Seurattu lähetys. Redmi Note 7:ssa on esimerkiksi suojattu erillisellä tiivisteellä Universal Serial Bus-C-tyypin liitin, 3,5 mm kuulokeliitin, painikkeet, kameramoduuli sekä SIM-korttiluukku.

xiaomi redmi i note 7

1 Kommentti

Testin jälkeen puhelimen LCD-näyttö muuttui erittäin hyytelömäiseksi, eikä laitteen lataaminen heti kylmänä ollut mahdollista. Vyölaukku puhelimelle on käytännöllisen kaverin valinta. Oletko löytänyt sen halvemmalla? Polttaako taskussa tuliterä Xiaomi Redmi Note 7-puhelin, vai onko laitteella jo vähän ikääkin? Mielestäni mainoksia ei pitäisi löytyä valmistajan omista sovelluksista, joita ei voi poistaa käytöstä. Best B Yleiskäyttöinen Puhelimen Korjausliima – 15ml.

seat tarraco 245

Xiaomi Redmi Note 7 4GB/64GB ´´ Dual SIM Smartphone| Techinn

Elektroninen posti Tilaa. Posti – Priority Toimitusaika arkipäivää. Vaikka Redmi Note 7 maksaa vain euroa, niin puhelimesta on Xiaomi mukaan saatu ainakin osittain vesitiivis, vaikka puhelimella ei olekaan virallista IP-luokitusta. Henkilökohtaisesti tykkään kyseistä ratkaisusta. Snapdragon -järjestelmäpiiri on edelleen erittäin kyvykäs ja se tarjoaa hyvän suorituskyvyn jokapäiväiseen käyttöön.

Xiaomi Redmi Note 7 4GB/GB ´´ Dual SIM Smartphone Valkoinen| Techinn

Kirkkaus on myös hyvällä tasolla ja luettavuus päivänvalossa on hyvää, mutta auringonvalossa luettavuus on hieman heikompaa. Koska näytössä on pisaramainen loviratkaisu, niin Redmi antaa mahdollisuuden sen piilottamiseen. Totuttuun SuomiMobiilin tyyliin testasimme Redmi Note 7:n testijakson aikana myös laitteen pakkaskestävyyden. Käytämme evästeitä käyttäjäkokemuksesi parantamiseksi. Kuntoluokka Kunnostettu ”Kunnostettu” puhelin on täydellinen, jos et halua maksaa täyttä hintaa, jotta voit nauttia laitteen koskemattomasta ulkoasusta.