Xiaomi Redmi Not 8 2021

Kauneus ja terveys. Hintaseuranta ei vastaa hintojen ja tuotetietojen oikeellisuudesta. Takaamme nopean ja turvallisen toimituksen tuotteillemme. Näin löydät parhaat tarjoukset Hintaseurannan avulla Liity Vertaa.

Xiaomi Redmi Note 8 4/64GB, puhelin

Erottelukyky kaappausnopeudella x fps,x 30fps,x 30fps. Sillä on 2 vuoden takuu. Tuotenimi Note 8 Värin nimi Neptune Blue. Toimitusaika 5 päivää. Elektroninen posti Kyllä.

xiaomi redmi not 8 2021

Hinta- ja tuotetiedot

GPS satelliitti Kyllä. Takakameran pikselikoko 0,8 µm. Salama LED. Trampoliinin turvaverkko, 3,96 m. Posti – Noutotilaus Toimitusaika arkipäivää. Gyroskooppi Kyllä. Wed Mar 16 CET

street view 360

Xiaomi Redmi Note 8 Pro vs Xiaomi Redmi Note 8 () – Puhelinvertailu

Tuotteen syvyys 8,35 mm. Autot ja autonrenkaat. Näytön muoto Litteä. Kunnostettu ”Kunnostettu” puhelin on täydellinen, jos et halua maksaa täyttä hintaa, jotta voit nauttia laitteen koskemattomasta ulkoasusta. Toisin sanoen, maksat vain yhden toimitusmaksun per tilaus, riippumatta siitä kuinka monta tuotetta tilaukseesi sisältyy. Apteekki ja hyvinvointi.

Xiaomi Smartphone Redmi Note 8 4GB/64GB ´´ Sininen| Techinn

Toisen takakameran näkökenttäkulma FOV °. Kuntoluokka Kunnostettu ”Kunnostettu” puhelin on täydellinen, jos et halua maksaa täyttä hintaa, jotta voit nauttia laitteen koskemattomasta ulkoasusta. Kuulokkeiden liitettävyys 3,5 mm. Piha ja puutarha. Liity Vertaa.