Xiaomi Redmi Note 10 Hz

Kaikki artikkelit Kritiikit. Akunkesto Redmi Note 10 Pro -puhelimessa on milliampeeritunnin akun varassa ja sitä pystytään lataamaan jopa 67 watin pikalatauksella Universal Serial Bus-C-liittimen kautta. Työntekijän OmaElisa. Lähde: Redmi Note 10 Pro -tuotesivu kiinaksi. Nyt luet. Järjestelmäpiirinä on 7 nanometrin tuotantoprosessilla valmistettava MediaTek Dimensity integroidulla 5G-modeemilla. Redmi Note 10 5G:ssä on sulava 90 Hz:n ja 6,5 tuuman AdaptiveSync DotDisplay -näyttö, joka osaa automaattisesti sopeutua esitettävään sisältöön.

Xiaomi Redmi Note 10 5G, Sininen

Eero Salminen. Lippulaivaluokan 7 nm:n prosessilla valmistettu MediaTek Dimenisty -kahdeksanydinsuoritin on varustettu Dual 5G SIM -ratkaisulla ja erinomaisella energiatehokkuudella. Lisäksi etuosassa on 16 megapikselin tasoinen selfiekamera. UFS 2. Redmi Note 10 5G:ssä on laadukas kamerajärjestelmä, johon kuuluu 48 megapikselin pääkamera, 2 megapikselin makrokamera ja 2 megapikselin syvyyskenno. Poliisi on löytänyt tuhansia väärennettyjä koronarokotteita Kiinassa ja Etelä-Afrikassa tehdyissä ratsioissa.

xiaomi redmi note 10 hz

Xiaomi Redmi Note 10 5G

Redmi Note 10 on tulossa saataville ensimmäisillä markkinoilla maaliskuun ja Redmi Note 10S huhtikuun aikana. Katselukokemus on aina miellyttävä ja akkua vähän kuluttava. Jatka ostoksia. Xiaomi jatkaa jälleen Mi A3:n Android 10 -päivityksiä monien ongelmien jälkeen Lue lisää.

switch ohjainpari

Xiaomi Redmi Note 10 5G, Sininen | Deoksiribonukleiinihappo

Redmi Note 10 on tulossa saataville ensimmäisillä markkinoilla maaliskuun ja Redmi Note 10S huhtikuun aikana. Redmi Note 10 Pro. Kaikki artikkelit Kritiikit. Lähetä uutisvinkki. Tilaa SuomiMobiilin uutiskirje!

Xiaomi Redmi Note 10 5G black | Telia

Redmi Note 10 5G. Xiaomi Redmi Note 10 5G on valmiina haastamaan pelaamisen sekä tuottavuuden rajat. Interpol myös varoittaa, että kaikki netissä myynnissä olevat rokotteet ovat väärennettyjä ja saattavat olla vaarallisia. Laitteen mitoiksi on ilmoitettu ,3 x 75,9 x 8,9 millimetriä ja painoa puhelimella on grammaa. Kirjoittanut Eero Salminen. Näytön virkistystaajuus on automaattisesti mukautuva hertsin välillä sisällön mukaan AdaptiveSync tarjoten yhdistelmän sulavaa liiketoistoa tarvittaessa ja muuten pidempää akunkestoa. Aina ilmainen palauttaminen.