Xiaomi Redmi Note T 9

Valitettavasti kaikki suorituskykytestit eivät Redmi Note 9T -puhelimessa toimineet testijakson aikana, mutta saadut tulokset AnTuTu- Geekbench 5- ja PCMark -testeistä antavat hyvät vertailuarvot xiaomi redmi note t 9 laitteisiin. Ensimmäisellä testauskerralla Redmi Note 9T laitettiin pelkiltään 60 minuutiksi asteen pakkaseen näytön ollessa sammutettuna. Uutuuspiirin siivittämänä Redmi Note 9T on Xiaomin mukaan grafiikkasuorituskykynsä osalta jopa prosenttia edeltäjäänsä tehokkaampi, mutta valmistaja ei määrittänyt mihin edellissukupolven useasta Redmi Note -sarjalaisesta vertaus tehtiin. Värivaihtoehtoja puhelimesta ovat yönmusta Nightfall Black ja aamunkoiton purppura Daybreak Purple. Puhelimen suositushinta on euroa, mutta tammikuun viimeisen viikon ajan laite on ennakkomyynnissä euron Early Bird -tarjoushintaan. Android Apple.

Testissä Xiaomi Redmi Note 9T

Corning Gorilla 5 -lasi suojaa putoamisilta ja kalliilta vahingoilta. Jos tuote on loppu, toimitamme korvaavan tuotteen. Värintoisto on kuitenkin miellyttävän luonnollista. Alapuolella on yksi onnistunut syvyysterävyydellä varusteltu kuva. Tämän jälkeen myyntipakkauksesta löytyy itse Redmi Note 9T -puhelin muoveihin käärittynä.

xiaomi redmi note t 9

Xiaomi Redmi Note 9T 5G

Kameroiden osalta Redmi Note 9T -puhelimessa on jouduttu tekemään suurimmat kompromissit, vaikka toteuttaminen ei poikkea suuresti alan standardeista. Redmi Note 9T:n näyttöratkaisu on hintaluokassaan varsin odotettu, eikä tarjolla OLE mitään suurempia yllätyksiä, kuten korkeaa virkistystaajuutta tai HDRtukea. Ihan noin paljoa en pelkää, että joku kiinalainen vakoilee minua. Järjestelmäpiirin parina on 4 gigatavua RAM-muistia ja mallista riippuen joko 64 tai gigatavua tallennustilaa. Tuoreimmat uutiset Onko Apple tuomassa iPhone 14 Pro -puhelimiin vihdoin toivotun ominaisuuden? Viimeksi katsomasi tuotteet. Manuaalitilassa Xiaomi mahdollistaa myös 48 megapikselin kuvien taltioimisen ja kuvausasetuksien muokkaamisen samanaikaisesti.

pipsa possu telttaretki

Xiaomi Redmi Note 9T 4/64GB 5G puhelin, hinta €

Jännää touhua. Notessa siirryttiin 5G-aikaan ja taitaa olla ainakin hetken edullisin 5G-puhelin Suomen markkinoilla erikoistarjoukset poislukien. Löydä edullisimmat hinta. Keskustele foorumilla. Kannattaa vinkata Hintaseurantaan liittymisestä myös suoraan kyseiselle kaupalle.

Xiaomi Redmi Note 9T 5G 64 Gt (Musta) | Telia

Kuulostaa ennemmin joltain venäläispropagandalta kun yritetään selittää yksi perseily toisen perseilyllä. Tämä onkin uutuuden selkein vahvuus ja samalla heikkous — tasapaksu ja tasavahva monipuolisuus. Odota hetki Yleisilmeeltään p-video mukailee pääkameran kuvanlaatua. Redmi Note 9T suoriutuu mielestäni hyvin 5G-verkoissa ja nopeudet ovat vähintään odotetulla tasolla. Nyt luet. Lisäksi myyntipakkauksen kylkiin on puhelimen mallinimen ohella merkattuna tieto, että kyseessä on Googlen palveluilla varusteltu laite.