Xiaomi Redmi Watch 1.4

Arvostele tuote ja jaa fiiliksesi Kirjoita arvostelu. Puhelintuki: Jos sinulla on xiaomi redmi watch 1.4 tilauksestasi, toimituksesta tai jostain muusta, asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään. Mi Watch Lite osaa seurata sydämen sykettä, jolla voidaan seurata käyttäjän lepoa ja palautumista. Koti ja perhe Astiat ja keittiövälineet Kodin turvatuotteet Keittiökoneet Lastentarvikkeet ja lelut Lemmikkieläintarvikkeet Piha ja puutarha Rakentaminen ja remontointi Sisustus Lainat. Ilmoita virheestä napsauttamalla täällä. Apple Airpods Pro, Bluetooth-nappikuulokkeet mikrofonilla.

Xiaomi Mi Watch Lite: Ominaisuudet ja hinta

Toimitusaika päivää. Hintakehitys Korkein hinta. Onko jonkin tuotteen tiedoissa virhe? Kiitos, että luotat MyTrendyPhoneen! Telia Finland. Ulkoliikuntatilassa täydellä GPS-seurannalla virtaa riittää jopa 10 tunnin yhtäjaksoiseen käyttöön Tekniset tiedot: 1.

xiaomi redmi watch 1.4

Tuotetiedot

Kello soveltuu myös urheiluun ja siitä löytyy 11 erilaista urheilutilaa sisältäen muun muassa juoksun, pyöräilyn, uinnin sekä kävelyn. Se mittaa 41 x 35 x SmartWatch Xiaomi. Sillä on 2 vuoden takuu. Kiitos palautteestasi! Xiaomi Mi Watch Lite – Ivory. Satisfyer Satisfyer Pro 2 Next Generation.

ruokailuryhmä tammi

Xiaomi Mi Watch Lite älykello, hinta 61 €

Älykäs kello ilmoittaa suoraan ranteessasi puhelimeen saapuvat puhelut ja ilmoitukset ja voit ohjata musiikkia kellon näytöltä. Tuotenumero Brändi Xiaomi Valm. Onko jonkin tuotteen tiedoissa virhe? Microsoft Windows 10 Home, suomenkielinen. Se mittaa 41 x 35 x

Xiaomi Mi Watch Lite – GPS, Bluetooth

Hintaseurannan blogi Kellossa on myös hengitysharjoituksia hyvinvoinnin edistämiseksi. Esittelyjärjestelmä Lisätiedot Hintapuntari. Onko tiedossasi hyvä kauppa, joka ei vielä Object Linking and Embedding mukana Hintaseuranta. Halvin hinta ilman toimituskuluja. Kelloon ei OLE valittavissa suomen kieltä, mutta esim. Vaikka yksityiskohtia ei tiedetä, kaikki tiedot halvasta Xiaomi-kellosta on paljastettu tuotemerkin globaalilla verkkosivustolla, johon valmistaja on sijoittanut Mi Watch Lite, ennakoiden kaikki sen ominaisuudet, tämän ansiosta tiedämme muun muassa, että laitetta myydään vaaleanpunaisena, norsunluu-, oliivi-, tummansinisenä ja mustana hihnan värivaihtoehtona.