Xiaomi Roborock S6 Pure Hinta

Ladataan hintagraafia. Alin hinta. Raisio Mylly. Helsinki Herttoniemi. Roborock 6 Pure kykenee moppaamaan kerralla noin 60 minuuttia. Auta meitä käsittelemään palautteet nopeammin ja kerro aluksi mitä palautteesi koskee.

Roborock S6 Pure -robotti-imuri, valkoinen

Lisää ostoskoriin. Clas Ohlson käyttää evästeitä. Roborock S6 Pure -pölynimurirobotti, Valkoinen. Näin imuri tietää tarkalleen ympäristönsä ja osaa luoda itselleen mahdollisimman tehokkaan puhdistusreitin. Keittiön tarvikkeet Juustohöylät Maustemyllyt Mikrokuvut Siivilät ja läviköt Pizzaleikkurit Talousvaa’at ja mittarit Kylmälaukut Muut keittiötarvikkeet. Lisäksi robottipölynimuri ja sen latausyksikkö on helppo siirtää pois silmistä, kun siivoaminen on suoritettu.

xiaomi roborock s6 pure hinta

Tuotteen kuvat ja videot

Helsinki Malmi. Roborock S6 Pure. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Päivän tarjoukset. Turku Länsikeskus.

panssarilasi nokia 7.2

Xiaomi Roborock S6 robotti-imuri, hinta €

Sähkötarvikkeet, mittarit ja turvatuotteet Ensiapu- ja turvatuotteet Paloturvallisuus Paristot Taskulamput Arjen apuvälineet Lämpömittarit, kosteusmittarit Sähkötarvikkeet. Suojavaatteet ja henkilökohtaiset suojaimet Työ- ja suoja-asusteet Työ- ja suojajalkineet Hengityssuojaimet ja kasvomaskit Suojalasit Kuulonsuojaimet. Espoo Lippulaiva. Puhelinnumero pakollinen. Hyvää jälkeä myös paksummilla matoilla.

Roborock S6 Pure Robotti-imuri | Clas Ohlson

Ominaisuudet EAN Syvyys cm 9. Sat Mar 26 CET Yhteydenotto Usein kysyttyä. Palauttaminen on teille ilmainen. Beckmann Dr. Sat Mar 19 CET Tuholaistorjunta Sisätilan tuholaistorjunta Ansat ja pyydykset Hyönteisverkot Puutarhan tuholaistorjunta.