Xiaomi Scooter Mi Essential

Päivitetty Xiaomin erinomainen hinta-laatusuhde tehokkaassa sähköpotkulaudassa! Ohjaustangon vaivattoman ja nopean taitettavuuden ansiosta skuutti vie kantotilassa vain vähän tilaa ja on otettavissa käyttöön muutamassa sekunnissa. Perässä oleva punainen valo auttaa muita huomioimaan sähköpotkulaudan myös pimeällä. Asiakaspalvelu apunasi Kysy tuotteistamme ja tarjolla olevista toimitusvaihtoehdoista.

Xiaomi Mi Electric Scooter Essential -sähköpotkulauta

Ilmailustandardin tasoisesta alumiiniseoksesta valmistettu runko on kestävä, mutta kevyt käyttää. Skuutin takavalo on selkeä ja riittävän kirkas erottuakseen liikenteessä. Pienen kokonsa ja vain 12 kilogramman painoinen sähköpotkulauta on helppo kantaa mukanaan esimerkiksi julkisiin kulkuneuvoihin. Etuvalo on erinomainen ja mahdollistaa ajamisen myös pimeällä. Biolan Eco, pikakompostori. Tärkeimmät ominaisuudet: Nopeus: maks.

xiaomi scooter mi essential

Tuotteen ominaisuudet

Hei, huomasitko että sähköpotkulaudan moodeja pystyy vaihtamaan painamalla virtanäppäintä kahdesti, tämä sallii suuremman nopeuden saavuttamisen. Yksinkertaisen tyylikäs muotoilu ja hyvä ajokokemus Tyylikkään musta-harmaa värit on koristeltu vielä keltaisilla yksityiskohdilla. Kummassakin pyörässä on oma lukkiutumaton jarrunsa. Helppo kantaa ja nopea ottaa käyttöön Pienen kokonsa ja vain 12 kilogramman painoinen sähköpotkulauta on helppo kantaa mukanaan esimerkiksi julkisiin kulkuneuvoihin. Xiaomin erinomainen hinta-laatusuhde tehokkaassa sähköpotkulaudassa! Arvostelun kirjoittaneiden asiakkaiden kesken arvotaan kuukausittain pieniä tuotepalkintoja. Ajankohtaisia tuoteryhmiä Polkupyörät Lastenvaunut ja -rattaat Puhelimet Ruohonleikkurit ja puutarhatraktorit Piha ja puutarha.

tcl l40s4603fs

Xiaomi Mi Electric Scooter Essential -sähköpotkulauta, hinta €

Otamme mielellämme tuotetietoja vastaan valmistajilta osoitteeseen: jalosteet hintaseuranta. Ninebot By Segway laukku. Arvostele tuote ja jaa fiiliksesi Kirjoita arvostelu. Tämän jälkeen ei OLE ollut mitään ongelmia laudan ja puhelimen toimivuuden kanssa. Kevytrakenteisella ja tyylikkäällä Xiaomi Mi Electric Scooter Essential -sähköpotkulaudalla taittuvat lyhyet matkat miellyttävästi.

Mi Electric Scooter Essential (20km/h)

Työmatkat sujuvat näppärästi raittiissa ilmassa kuitenkaan ilman hikoilua. Skuutti kykenee jopa 20 kilometrin tuntivauhtiin, mikä tekee matkaamisesta miellyttävän nopeaa. Jarrut eivät myöskään lukkiudu, tehokkaan jarrutuksen takaamiseksi. Näiden lisäksi sovelluksella voi myös lukita ja avata sähköskootterin etäisesti. Katso kaikki kuvat Tarjoamme tilin yhteistyössä Avardan kanssa. Tuotteen laatu.