Xiaomi Scooter Mi Pro 2

Määrä kpl. Turvallisen ja lukkiutumattoman kaksoisjarrujärjestelmän ansiosta sähköpotkulauta pysähtyy tehokkaasti. Sähköpotkulauta Swoop EsX. Yhteensä 3 kysymystä. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Xiaomi sähköpotkulauta Pro 2 MI Katso kaikki kaupat ja hinnat.

Sähköpotkulauta Xiaomi Mi Electric Scooter PRO2

Tankoon kiinnitettävä kantolaukku sähköpotkulaudalle E-Way. Sähköpotkulaudan 8,5-tuumaiset ilmatäytteiset renkaat takaavat ajonautinnon erilaisilla teillä, myös epätasaisella kivetyksellä tai hiekkatiellä. Helposti hallittava ja nopeasti käyttöön otettava skuutti on turvallinen käyttää. Tekee sen mikä lupaa. Erikseen tilattavat lisätarvikkeet tälle tuotteelle: Loppuunmyyty.

xiaomi scooter mi pro 2

Tuotetiedot

Nouto Postista. Kummassakin pyörässä on oma lukkiutumaton jarrunsa. Tuotteen laatu 4. Kampanjat päättyvät! Informaatioteknologia Läppärit Komponentit Pöytäkoneet Pillerit ja tarvikkeet Tarvikkeet ja oheislaitteet Telekommunikaatio. Katsotuimmat tuotteet

renkaanvaihto roihupelto

Sähköpotkulauta Xiaomi Mi Electric Scooter PRO2 |

Tehokkaan milliampeeritunnin akusto tarjoaa virtaa jopa 45 kilometrin matkalle yhdellä latauksella. Sähköpotkulaudassa on kaksinkertainen jarrutusjärjestelmä, jonka ansiosta skuuttia on turvallinen käyttää. Käytön helppous 4. Katso kysymykset ja vastaukset. Tuotekohtaisille sivuille on liitetty linkkejä tuotteiden kotisivuille, millä pyritään parantamaan tuotetietoutta. Sen kehittynyt ohjausjärjestelmä tuntuu luonnolliselta käyttää.

Xiaomi Mi Electric Scooter PRO2 -sähköpotkulauta | DNA

The store will not work correctly in the case when cookies are disabled. Erikseen tilattavat lisätarvikkeet tälle tuotteelle: Loppuunmyyty. Liikkuminen ja ulkoilu. Katsotuimmat Muut urheiluvälineet alk. Xiaomi sähköpotkulauta Pro 2 Nordic MI Sovelluksella voidaan myös päivittää skuutin laiteohjelmisto.