Xiaomi Vacuum G10

Arvostele tuote ja jaa fiiliksesi Kirjoita arvostelu. Kaikki Xiaomi-tuotteet. Vesiastia on myös helppo irrottaa ja täyttää. Imuria voidaankin käyttää myös sänkyvaatteiden ja sängyn imurointiin. Esittelyjärjestelmä Lisätiedot Hintapuntari. Virrankulutus valmiustilassa 0,1 W.

XIAOMI MI HANDHELD VACUUM CLEANER G10

Source: Icecat. Lähetettävissä: Heti 25 kpl. Kirjoita oma arvostelu. Hollanti Belgia nl Belgia fr Saksa. Tämä sivusto käyttää evästeitä palvelun toimittamiseen ja liikenteen analysointiin. Imurin ilmansuodatus HEPA.

xiaomi vacuum g10

Kiitos että kirjoitit arvostelun capitalize . ’fi’

Haluamme tarjota mahdollisimman rehellisiä ja hyödyllisiä arvosteluja ostopäätöksesi tueksi. Liity Vertaa. Yhteydenotto Usein kysyttyä. Harjatyökalu Kyllä. Käyntiääni mukavan hiljainen tehoilla ja siedettävä 3 teholla. Kirjoita oma arvostelu. Arvostele tuote ja jaa fiiliksesi Kirjoita arvostelu.

pitkät led valot

Xiaomi Luuta Pölynimuri Mi Vacuum Cleaner G10 One Si

Keskiteholla akku riittää peräti 30 minuutin yhtäjaksoiseen käyttöön ja alimmalla teholla jopa tunnin imurointiin. Imurissa on kätevä moppaustoiminto ja vesisäiliö, joten lattiapinnat on helppo puhdistaa imuroinnin yhteydessä. Imurin kätevä moppaustoiminto huolehtii lattiapintojen moppauksesta imuroinnin ohessa. Kodinkoneet 1. Vain puolentoista kilogramman painoinen imuriosa on kevyt käyttää. Imuteho AW.

XIAOMI MI HANDHELD VACUUM CLEANER G10 | TELIA INMICS-NEBULA OY

Latausaika 4 h. Pakkauksen sisältö Pölynimurin varren kokoaminen Kyllä. Kaikki Xiaomi-tuotteet. Kirjaudu sisään. Elektroninen kauppa: 11 kpl Arvioitu toimitus: