Xmind Google Play

Se on tehokas, sisältää monia teemoja ja tyylejä, tukee kuvien xmind google play hymiöiden käyttöä, voi toimia offline-tilassasuuri määrä mahdollisia karttatyylejä, editori, jolla voit muokata karttoja mielesi mukaan, mahdollisuus viedä ajatuskarttoja ja jakamisvaihtoehtoja, pimeä tila jne. Kehittäjä: Escapehop. XMind: Mind Map 1. Mind Mapping 3D – Visuaalinen ajattelu ja aivoriihi. PEGI 3 info. Paljon käytännöllisempää kuin paperille tekeminen.

10 parasta sovellusta konseptikarttojen tekemiseen Androidilla

Students and teachers use XMind to xmind google play notes, prepare lessons, make a plan for the new term and remember words. Ihanteellinen opettajille, opiskelijoille, suunnittelijoille, yrittäjille jne. Se on suunniteltu erityisesti työntekijöille ja opiskelijoille tai opetushenkilöstölle. Lisäksi älä unohda jakaa tämä sovellus ystävillesi, se auttaa tukemaan kaikkia Android yhteisöä ja kehittäjät voivat luoda lisää sovelluksen lopettamisen :ja tietenkin pelata sovelluksiin tai peleihin on hauskempaa xmind google play hyödyllistä ystävien. Se on tehokas, sisältää monia teemoja ja tyylejä, tukee kuvien ja hymiöiden käyttöä, voi toimia offline-tilassasuuri määrä mahdollisia karttatyylejä, editori, jolla voit muokata karttoja mielesi mukaan, mahdollisuus viedä ajatuskarttoja ja jakamisvaihtoehtoja, pimeä tila jne. Artikkelin sisältö noudattaa periaatteita toimituksellinen etiikka.

xmind google play

Tietoa sovelluksesta

White-collar workers, business people, Netti practitioners, etc. Kehittäjä: tuntematon. Sen avulla voit työskennellä erityyppisten karttojen kanssa. Intuitiivisempi tapa visualisoida se. Henkilökohtainen suunnitelma sisältää rajattomasti karttoja, ja se tukee myös tiedostojen ja kuvien lisäämistä, karttojen vientiä Portable Document Format- ja PNG-muotoon, ja siinä on tuki. MindMeister MeisterLabs.

robotti-imurin paikka

Lataa XMind: Mind Map APK Uusin Versio App mennessä Android-laitteille XMind Limited

Dataa ei jaettu kolmansille osapuolille Luemiten kehittäjät ilmoittavat jakamisesta. Toteutettujen toimintojen osalta mahdollisuus tehdä mielikarttoja, joissa on loputon hierarkia Mitä tulee elementteihin, aseta niihin muistiinpanoja, kuvia, kuvakkeita, muuta elementtien värejä, tuki pilven kanssa synkronointiin, visuaalinen leikepöytä sisällön järjestämiseen ja mahdollisuus viedä käsitekartta PDF- OPML- tai tekstimuotoon. Students and teachers use XMind to organize notes, prepare lessons, make a plan for the new term and remember words. Artikkelin sisältö noudattaa periaatteita toimituksellinen etiikka. Pakollinen Android Versio: 8. Lue lisää dataturvallisuudesta Tietoja xmind google play saatavilla. Ayoa: ultimate mind mapping.

XMind Mind Mapping Suscrito APK – VIP APK

Seuraava konseptikarttoja tekevistä sovelluksista luettelossa on XMind. Hinta: Ilmainen. Jos tarkoituksena on asentaa tietokoneelle XMind: Mind Map laitteeseen, sen pitäisi olla 36M tilaa, myös Android-laitteen tarvitse olla 8. Sovelluksessa on kymmeniä teemoja, värejä, muotoja, kuvioita ja paljon muuta. Kehittäjä: tippuminen. Se on suunniteltu erityisesti työntekijöille ja opiskelijoille tai opetushenkilöstölle. GitMind on myös toinen sovelluksista konseptikarttojen tekemiseen.