Xoami 12

Xiaomin sovellukset xoami 12 toki pääosin poistaa niin halutessaan, mutta iso osa niistä on myös oikeasti hyödyllisiä ja xoami 12. Kamerajärjestelmä Xiaomi ssa sijaitsee takakuoren vasemmassa yläkulmassa omassa saarekkeessaan, joka nousee kohtalaisen selvästi kuoren pinnan yläpuolelle. Toisin sanoen se on pienempi vaihtoehto yhtiön Plus- ja Ultra -malleille tarjoten hyvät ominaisuudet ja kompaktimman muotoilun pienempikätisille. Suurin osa nykyisistä mobiilipeleistä on optimoitu pyörimään verrattain samankaltaisesti kaikissa laitteissa, jotka saavat vähintään reilu 2 pistettä tai enemmän. Pro-mallista perusmalli erottuu kuitenkin Wi-Fi 6E-yhteyksien puuttumisen myötä ja sen sijaan perusmalli tukee Wi-Fi 6 -tasoa. Lisää kommentti Peruuta vastaus Sinun täytyy kirjautua sisään kommentoidaksesi. Xiaomi 12 Pro 5G on puettu kapean eleganttiin kuoreen.

Arvostelussa Xiaomi 12

Erottelukyky ei OLE kuitenkaan kaikki kaikessa valokuvauksessa, ja sukeltaminen megapikselistä xoami 12 voidaan nähdä myös parannuksena. Virkistystaajuuden voi asettaa 60, 90 tai hertsiin, minkä lisäksi käytössä on hertsin xoami 12 käyttötilanteen mukaan joustavasti vaihteleva taajuus. Hämärässä jälki pehmenee tavanomaiseen tapaan varsin selvästi, mutta pysyy kuitenkin kohinaltaan vähäisenä ja värintoistoltaan kohtalaisena. Ne tekevät tämän seuraamalla käyttäjiä lukuisilla eri sivustoilla. Pro-mallista tuttuun tapaan sovellukset ovat kuitenkin käyttäjän itse poistettavissa. Ultralaajakulmakamera, yötila. Myös Xiaomi Mi stä tuttu telemakrokamera tekee kaivatun paluun.

xoami 12

Pikavalinnat

Lisäksi LiquidCool-jäähdytysteknologia ehkäisee tehokkaasti puhelimen kuumenemisen vaativassa käytössä. Xiaomi on suhteellisen nuori tulokas älypuhelinmarkkinoille. Tämä suojaa puhelinta sekä iskuilta että naarmuilta. Movie Effects lisää kuvaan puolestaan erilaisia värimaailmoja ja antaa mahdollisuuden luoda elokuvissa nähtyjä kuvatehosteita. Liitettävyyden osalta Xiaomi ssa on USB-C-liitäntä, mutta valitettavasti siitä uupuu 3,5 mm kuulokeliitäntä.

tp-link archer t4u ac1300 review

Arvostelussa Xiaomi 12 | TechRadar

Tämä päti niin ihmisiä, lähikuvia kuin maisemakuvia kuvatessa. Kaikille kyseessä ei OLE kaikille tärkeä xoami 12, mutta toisaalta siitä pitävät kyllä ilahtunevat sen löytymisestä. Suorituskyky alenee väliaikaisesti puhelimen lämmetessä, eikä liioin akunkesto OLE paras mahdollinen. Xiaomi n myynti on alkanut Suomessa Pro-mallin kanssa samaan aikaan Yksityiskohtia kuviin kertyy hyvin, mutta tarkemmalla tarkastelulla on nähtävissä kohtalaisen selvää käsittelyjälkeä ja terävöitystä, minkä lisäksi kuvissa on pikselitasolla myös hieman terävöitetyn näköistä kohinaa. Lopputulos näyttää yllättävän todenmukaiselta, mitä korostetaan sillä, että myös muun kuvan värimaailma xoami 12 vastaamaan vaihtunutta taivasta.

Xiaomi 12 -sarja | Telia

Kolmen pääkameran lisäksi Xiaomi ssa on yksi etukamera. Tää nyt saattaa kuulostaa jo vähän kuluneelta levyltä. Takakuoren Gorilla Glass 5 on Pro-mallin tavoin mattapintainen ja siten kuivissa käsissä kenties hieman liukas. Monipuolisten muokkaustyökalujen avulla videoista ja valokuvista on helppo työstää upeita kokonaisuuksia. Xiaomi 12 on ensimmäinen älypuhelin markkinoilla, jonka näyttö tukee bittistä värisyvyyttä.