Xperia 10

Valitettavasti Sony ei OLE tuonut Xperia 10 Xperia 10 -puhelimeen minkäänlaista kasvojentunnistusta, joten sormenjälkilukija on puhelimen ainoa xperia 10 lukituksen avaustapa. Kiiltävät lasipinnat muuttuvat nopeasti likaiseksi ja keräävät sormenjälkiä. Kampanjaan liittyvissä asioissa saat tarvittaessa apua sähköpostitse osoitteesta sonycampaign. Ohjeet saat tilausvahvistuksessa. Haluamme tarjota mahdollisimman rehellisiä ja hyödyllisiä arvosteluja ostopäätöksesi tueksi. Huonoa Snapdragon ei tarjoa kovin erikoista suorituskykyä Näytössä vain 60 hertsin virkistystaajuus Mukana toimitettaan vain erittäin hidas laturi, ja pikalaturin pitää ostaa erikseen Ei stereokaiuttimia Käyttöliittymän takkuili suorituskyvyn puutteen takia Sony ei takaa kattavaa päivityslupausta Korkea hinnoittelu verrattuna teknisiin ominaisuuksiin. Vain gramman painollaan se on kevyt ja helppokäyttöinen riippumatta siitä otatko kuvia vai pelaatko pelejä.

Sony Xperia 10 III 5G, Musta

Tässä ovat Sonyn älylasit Arvostelun teksti: Ollut hyvä puhelin, akku kestää helposti pari päivää mutta kamera on välillä vähän hidas ja pimeässä on huonolaatusia kuvia muuten hyvä. Jos tarvitset apua puhelimen käyttöönotossa, katso laiteohjeemme. Tilaa uutiskirje. Xperia 10 Xperia 10 III:ssa on iso 6 tuuman näyttö, puhelimen leveys on vain 68 xperia 10 — voit siis käyttää sitä vaivatta yhdellä kädellä. Julkaistaanko odotettu Nothing Phone 1 -puhelin Suorituskykytestit ovat hyvä suuntaa antava arvo suorituskyvylle, mutta pelkästään niitä ei kannata tarkastella.

xperia 10

Tuote-esittely

Merkitse Sopimaton. Sony Xperia 10 IV eri väreissä. Sony tulee julkaisemaan puhelimelle vuosineljänneksittäin päivityksiä. Xperia 10 III:n yläreunasta löytyy yhden mikrofonin rinnalta myös perinteikäs 3,5 millimetrin kuulokeliitin. MobilePay MobilePay-mobiilisovelluksen avulla voit maksaa ostoksesi älypuhelimellasi.

rapid 23 nitoja

Testissä Sony Xperia 10 III – valttikortteina IPluokitus ja monipuoliset kamerat – SuomiMobiili

Sonyn oma käyttöliittymä on varsin puhdas, vaikka toki muutamia muutoksia sekä parannuksia on laitettu mukaan. Keskimäärin latausnopeudet olivat Mbps tasolla ja lähetysnopeudet vastaavasti Mbps tasolla. Arvostelussa Motorola Edge Ohuin 5G-älypuhelin on varustettu hyvillä kameroilla — mielenkiintoinen vaihtoehto alle euron älypuhelimeksi. Poimimme muutaman erinomaisen vaihtoehdon. Xperia 10 III on xperia 10 mukavan kompakti xperia 10 kevyt, joten se sopii varmasti monien käyttöön.

Sony Xperia 10 III 6/GB 5G puhelin, hinta €

Kamera on jopa hieman heikompi kuin monissa saman hintapisteen kilpailevissa puhelimissa. Erinomainen suorituskyky Qualcomm Snapdragon Mobile Platform pystyy helposti käsittelemään sovelluksiasi, elokuviasi, pelejäsi, ja paljon muuta korkealla suorituskyvyllä ja tehokkuudella erinomaisen yhteyden takaamiseksi. Näyttö on mukavan tarkka, eikä yksittäisien pikseleiden havaitseminen Object Linking and Embedding mahdollista kovinkaan helposti. Unohditko salasanasi? Laskut ja maksaminen.