Xperia 10lll

Siinä missä muut ovat pyrkineet eroon näytönreunuksista erilaisin ratkaisuin, on japanilaisvalmistaja säilyttänyt Xperia-puhelimissaan tutun, minimalistisen ja massasta erottuvan tyylinsä. Näyttö on puhelimen pienistä raameista huolimatta mukavan kokoinen, ja sillä on helppo vaikkapa selailla sosiaalista mediaa tai katsella elokuvia alkuperäisellä kuvasuhteella. Telekamera, viisinkertainen optinen zoom. Viimeisimmät kritiikit Arvostelussa OnePlus Nord 2T 5G -älypuhelin: Vain pieniä parannuksia edeltäjästä — hinta ratkaisee ostopäätöksen järkevyyden. Kun haluat vangita kuvauspaikan xperia 10lll ja dramatiikan, xperia 10lll 16 mm:n ultralaajakulma. Tehokäyttäjien kannattaa kuitenkin vertailla hintaluokan vaihtoehtoja tarkasti, ja selvää on, että ahkrempaan pelaamiseen Xperia 10 III ei OLE oikea valinta. Esiasennettuina mukana ovat myös esimerkiksi Facebook, LinkedIn ja Netflix.

Sony Xperia 10 III 5G -Android-puhelin, 6/128 Gt, Dual-SIM, sininen

Sony Xperia 10 III toimii järjestelmäpiirin rajoitteista huolimatta pääosin nopeasti, sujuvasti ja lämpenemättä, ja tavalliseen älypuhelinkäyttöön sen suorituskyky riittää ilman suurempaa nikottelua, mikä lienee useimmille tärkeintä. Kampanjaan liittyvissä asioissa ota yhteyttä: sonycampaign. Monia kevyesti säädetty Xperia 10lll miellyttänee, vaikka Xiaomin MIUI:n ja OnePlussan OxygenOS:n kaltaiset, pidemmälle muokatut xperia 10lll antavatkin käyttäjälle enemmän liikkumavaraa muokkausvaihtoehtoineen. Näytönreunukset ovat verrattain paksut. Lunastus viimeistään Poikkeuksellista äänenlaatua langallisesti tai langattomasti Xperia 10 III tarjoaa erinomaisen äänikokemuksen riippumatta siitä, nautitko korkean resoluution langattomasta äänentoistosta vai langallisesta kuuntelusta liittämällä suosikkikuulokkeesi 3,5 mm:n liitäntään. Kahdeksan megapikselin omakuvat eivät hätkähdytä, ja vaikka muotokuvatila hienosti toimiikin, jäävät selfiet jälkeen muista noin euron älypuhelinten vastaavista.

xperia 10lll

Sony Xperia

Pitkäkestoisen 4. Lisää ostoskoriin. Edeltäjä-Xperia sen sijaan painoi vain grammaa tuhdimman akun nostaessa Xperia 10 III:n painon grammaan. Android Apple. Sony Xperia 10 III:ssa on yhä kyljen virtapainikkeeseen integroitu sormenjälkilukija, joka toimii luotettavan nopeasti, vaikkei aivan vikkelimmästä päästä olekaan. Yläreunuksessa on etukamera, alhaalla taas kaiutin. Muotokuvaukseen sopivalla 54 mm:n teleobjektiivilla pääset lähemmäs kohdettasi.

zadig et voltaire sunny bag

Sony, Puhelimet, Puhelimet ja tarvikkeet, Keski-Uusimaa,

Edeltäjä-Xperia sen sijaan painoi vain grammaa tuhdimman akun nostaessa Xperia 10 III:n painon grammaan. Kaiken kaikkiaan Sony Xperia xperia 10lll III on hintaluokassaan hyvä kamerapuhelin, muttei välttämättä kuitenkaan aktiivikuvaajalle paras vaihtoehto. Graafisessa suorituskyvyssä Snapdragon taipuu jopa uudemmalle Snapdragon lle sekä sillä varustetuille älypuhelimille, kuten Motorola Moto G50 ja Nokia X10 sekä X Pääkameran värit ovat luonnolliset. Nykymittapuulla erittäin kompakti Xperia 10lll 10 Xperia 10lll on edeltäjäänsä nähden saanut muun muassa tehokkaamman järjestelmäpiirin ja selvästi suuremman akun, vaikka ulkoiset painomitat ovatkin säilyneet jotakuinkin samoina. Ulkoisesti älypuhelinten yhdennäköisyys on kamerakohoumaa, näyttöä ja painikkeita myöten jopa hätkähdyttävän ilmeinen, vaikka Xperia 10 III pikkiriikkisen pienempi onkin. Vain 6,8 senttimetrin levyinen Xperia 10 III sopii erinomaisesti käteen, ja puhelinta on ilo käyttää.

Sony Xperia lll näytön panssarilasi ”5D Full Glue” – Mobpartstore

Keskihintaluokassa telekamera on vielä perin harvinainen näky, mutta Xperia 10 III:ssa sellainen on. Lisäksi alla vertailutaulukossa mukana ovat myös vain hieman kalliimpi, mutta selvästi tehokkaampi Moto G sekä Xperia 10 III:n tavoin kooltaan kompakti Asuksen ZenFone 8 -huippupuhelin kalliimmasta hintaluokasta. Huono veto Sonylta. Pitkulainen kuvasuhde on Sonyn tavaramerkki paksuhkojen reunusten ohella. Rekisteröidy tästä ». Esimerkiksi 90 hertsin taajuus mahdollistaa siis mielekkäämmän selailu- ja pelailukokemuksen kuluttaen kuitenkin enemmän virtaa.