Xperia 5 Ii 2021

Testijaksolla puhelin xperia 5 ii 2021 nuo odotukset hyvin ja jaksoi poikkeuksetta vähintään kaksi kokonaista vuorokautta. Mukavana lisänä lippulaivamalleista harmillisen usein puuttuvana ominaisuutena tallennustilaa on mahdollista kasvattaa maksimissaan 1 teratavun kokoisilla microSD-muistikorteilla. Testissä Sony Xperia 5 II Tilaa uutiskirje. Vaihtoehtoisesti, jos olet juuret ostanut yhden parhaista Sony-puhelimista ja haluat hyödyntää sitä parhaalla mahdollisella tavalla, miksi et käytä lisävarusteita yhdellä parhaista Popsocketista tai parhaasta iPhone-jalustasta?

Testissä Sony Xperia 5 II

Xperia 10 II:n ja 1 II:n arvosteluista tuttu ongelma vaivaa myös Xperia 5 II:n kamerasovellusta: tarkennuspisteen käsin valitseminen siirtää kamerasovelluksen valotuksen manuaaliseen tilaan. Telekamera on Xperia 5 II:n kamerakolmikosta sensoriltaan pienikokoisin. Perinteisillä kameroilla xperia 5 ii 2021 tottuneille painike on miellyttävä muistutus menneisyydestä ja käytännössäkin se helpottaa kuvaamista esimerkiksi hanskat kädessä. Jos haluat lopullisen elokuvakokemuksen sekä sisällön luomisen että kulutuksen kannalta, Xperia 1 II on se. Ensimmäinen vaihe lupaa ”poikkeuksellisen” ilmoituksen – MP: n keskikokoinen muoto? Kamerasovellusten outojen rajoitteiden ja puuttuvan langattoman latauksen myötä puhelin ei kuitenkaan Object Linking and Embedding hintaluokkansa ehdoton Toimituksen valinta.

xperia 5 ii 2021

Parhaat Sony-puhelimet

Edullisisten 5G-puhelinten testeistä poiketen Xperia 5 II:n lähetysnopeudetkin olivat 5G-verkossa viikon aikana 4G-verkkoja nopeampia. Toki tähän on jo tottunut kun edellinen puhelin oli Galaxy S8. Kaikki kameroista ovat resoluutioltaan 12 megapikseliä ja tarjoavat automaattitarkennuksen, mikä erityisesti ultralaajakulmakameroissa on usein ollut harmillisen harvinainen ominaisuus. Yleisilmeeltään kuvat ovat silti ehdottomasti hyvällä tasolla. Testissä Sony Xperia 5 II Kehys nousee jonkin verran takakuoren pinnan yläpuolelle, mutta keikkuminen pöydällä käytettäessä on kuitenkin hyvin vähäistä. Android-versio Sonyssa ei OLE enää aivan uusinta uutta, vaan sisällä jyllää Android 10 elokuun tietoturvapäivityksillä, jotka nekään eivät aivan uusimmat siis enää OLE, joskaan ei missään nimessä poikkeuksellisen vanhatkaan.

visonic hälytin

Testissä Sony Xperia 5 II –

Myös takaa puhelin on tutun näköinen tasaisine lasipintoineen ja vasemmassa yläkulmassa sijaitsevine kolmoiskameroineen. Langaton lataus on hyödyllinen ja itsekin käytän sitä kun pöytävalaisimessa kerran löytyy ja säästyy yhdeltä kaapelilta. Dynamiikankin osalta puhelin pärjää hyvin. Älypuhelimet Android. Huhu: Sony kehittää jopa kuudella takakameralla varustettua älypuhelinta Saat xperia 5 ii 2021 päivittäin yhteenvedon tuoreimmista mobiilimaailman uutisista, tapahtumista ja huhuista.

Parhaat Sony-puhelimet vuonna

Vinkit Appsit. Täälläkin on kyllä ollu langaton lataus kovassa käytössä kun alkukesällä hankin luurin joka sitä tukee. Share on Facebook. This site uses XenWord. Etkö Object Linking and Embedding vielä rekisteröitynyt? Tilannetta pahentaa entisestään näytön ylä- ja alalaitojen paksuhkot reunukset.