Xperia Xz2 Compact Kuoret

Löydät täältä suojan, joka voi pidentää matkapuhelimesi käyttöikää. Kotelon voi kääntää käteväksi jalustaksi esimerkiksi videoiden katselua varten. Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Katso laitteellesi sopivat Urheilutarvikkeet. Tykkäätkö enemmän lompakko suojakotelosta vai simppelistä xperia xz2 compact kuoret Sony Xperia XZ2 Compact kuorien ulkonäön, materiaalin ja mallin päätät sinä, joten valitse sinulle juuri sopivin vaihtoehto suojakuorien ominaisuuksien suhteen. Kotelon sisäosan valmistusmateriaali on taipuisa ja murtumaton läpinäkyvä TPU-muovit.

Xperia XZ2 Compact

Päivitä Valinnat. Show all from iPhone ». Suojakuoret kannattaa valita omien tarpeiden mukaan, eli mieti tarkkaan mitä ominaisuuksia kuorilta haet. Valitse sinulle sopivimmat Sony Xperia XZ2 Compact kuoret mallin, materiaalin ja värin suhteen, jotta ne soveltuvat käyttöösi parhaiten. Katso laitteellesi sopivat Urheilutarvikkeet.

xperia xz2 compact kuoret

Suodata tuotteita

Mustalla yleismallisella lompakkokotelolla suojaat puhelimesi iskuilta, kolhuilta ja naarmuilta. Arvostele meidät Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi! Jotta saisit nauttia laitteestasi mahdollisimman pitkään kannattaa hankkia suojakuoret viimeistään heti laitteen ostettuasi. Show all from Lenovo ». Katso laitteellesi sopivat Varavirtalähteet. Kotelon sisäosa on murtumatonta TPU-muovia. Show all from Muut merkit ».

scandic helsinki kaisaniemi

Sony Xperia XZ2 Compact Kuoret | Suojakuoret |

Koteloa voi käyttää myös pöytäjalustana. Kotelo on erittäin ohut ja kevyt. Show all from Microsoft ». Sony Xperia XZ2 Compact kuoret. LG G Pad V 7″.

Halvat kuoret sony xperia xz2 compact, kotelo sony xperia xz2 compact netistä –

Ohuessa kotelossa on korttipaikka, jalusta-toiminto ja magneetilla suljettava kansi. Kotelo on valmistettu nahasta. Kotelo on kevyt, ohut ja joustava. Sony Xperia XZ2 Compact älypuhelimeen sopivassa vaaleanpunaisessa lompakkokotelossa on kaksi korttipaikkaa, tasku, jalusta-toiminto ja magneettisuljenta. Meiltä löydät Suomen suurimman valikoiman suoja- tuotteita ja tarvikkeita yli eri laitteelle!