Xplora 5 Elisa

MobilePay-mobiilisovelluksen avulla voit maksaa ostoksesi älypuhelimellasi. Saat meiltä hankituille laitteille laitevalmistajan myöntämän takuun, joka on useimmille laitteille 24 xplora 5 elisa. Object Linking and Embedding hyvä ja poista tästä ostoskorista muut tuotteet ja tee niistä uusi erillinen tilaus. Xplora 4 on ihan kätevä laite siihen tarkoitukseen, mihin se on ajateltukin, eli turvalliseksi ja yksinkertaiseksi ensipuhelimeksi lapselle. Mutta sinä vanhempana voit tarvittaessa katsoa missä lapsi on ja soittaa lapselle. Valitettavasti Hintaseuranta. Koti ja perhe.

Vaihtoehto koukuttavalle älyluurille – Iltalehti testasi lasten rannekellopuhelimen

Hintakehitys Korkein hinta. Tarjolla on useita erilaisia, ja näytössä voi käyttää myös valokuvaa. Xplora X5 Play Älykello, Pink. Toimitusaika päivää. MobilePay-mobiilisovelluksen avulla voit maksaa ostoksesi älypuhelimellasi.

xplora 5 elisa

Tuotetiedot

Xplora:lla on maailmanlaajuisesti jo Päivitetty Xplora X5 play -kellopuhelin, sininen. Ladataan hintagraafia. Hätäpainikkeella voi lähettää määritellyille henkilöille hätäviestin ja soittaa puhelun.

oras inspera 3010f

Xplora 4 – Iltalehti testasi lasten rannekellopuhelimen

Xplora X5 Play lasten kellopuhelin musta. Kuvakaappaus Xploran applikaatiosta. On tietysti vanhemman mielipiteestä kiinni, onko se hyvä vai huono asia. Xplora 5 Play, lasten kellopuhelin osastosta Älykellot nyt edullisimmin xplora 5 elisa Jollyroom. Kello on tyylikkään näköinen ja silikonihihna tuntuu miellyttävältä. Kellossa on myös kamera ja muutamia muita toimintoja, mutta sillä ei voi surffata netissä, käyttää sovelluksia tai pelata pelejä. Apple Airpods Pro, Bluetooth-nappikuulokkeet mikrofonilla.

Lapsiperheille – Elisa – Elektroninen kauppa

Toisaalta se myös jättää lapsen auttamattomasti ulkopuolelle perinteisen älyluurin omistavien luokkakavereiden peliringistä tai viestiryhmästä. Näytä hinta 36 kk maksuaika 24 kk maksuaika 12 kk maksuaika Kertamaksu. Soita, paikanna tai kirjoita viesti lapsellesi, kun olet kotona tai töissä. Liikkuminen ja ulkoilu Autoilu Moottoripyöräily ja -kelkkailu Navigointi Retkeily ja eränkäynti Urheilu ja kuntoilu Moottoriveneily ja eränkäynti Matkailutarvikkeet. Verkkopankkimaksu Maksaessasi ostoksiasi verkkomaksuna kirjaudut tilausvaiheessa oman pankkisi verkkopankkiin hyväksymään käynnissä olevan maksutapahtuman.