Xr 20 Nokia

Nokia XRn näytön yläreunassa on keskitetysti etukameraa varten tehty reikä, joka vie näytöltä yllättävän paljon tilaa. Toki heikko suorituskyky on kestävissä puhelimissa enemmän sääntö kuin poikkeus, joten sitä ei voi pitää merkittävänä miinuksena, mutta se xr 20 nokia kuitenkin ottaa huomioon ennen ostamista. Äänentoisto yhden kaiuttimen kautta tuntui kuitenkin olevan todella voimakasta, mutta laatu ei ollut kovinkaan täyteläinen. Kestävärakenteisissa puhelimissa suorituskyky ei kuitenkaan OLE keskiössä, xr 20 nokia monet kilpailevat puhelimet tarjoavat edullisia MediaTekin järjestelmäpiirejä. Instax Mini Film. Yläpään painikkeelle voi valita toiminnot laajasta valikoimasta vaihtoehtoja. Voit siis ladata puhelimesi vieläkin nopeammin ilman johdon etsiskelyä.

Testissä Nokia XR20 – paras kestävärakenteinen puhelin pitkällä päivitystuella

Takapinta on polymeerimateriaalia eli muovia, ja sisältää miellyttävän 3D-nanotekstuuriviimeistelyn. HMD Global on pyrkinyt tekemään Nokia XR20 -puhelimesta pitkäikäisen, sillä puhelin tarjoaa jopa neljä vuotta päivityksiä sekä laajennetun kolmen vuoden takuun. Nokia XR20 tarjoaa tuoreeltaan Android 11 -käyttöjärjestelmän, jossa ei OLE juurikaan valmistajan omia muutoksia. Stereoäänentoistoa ei saatu toimimaan xr 20 nokia kanssa tai edes videoissa. Testi suoritettiin kahdesti: ensimmäisellä kerralla puhelimen näytön ollessa kiinni sekä toisella kerralla videon toistuessa näytöllä. Nokia XR20 on kestävin Nokia-älypuhelin toistaiseksi, ja tuo samalla ehdottomasti xr 20 nokia mielenkiintoisen lisänsä kestävärakenteisten älypuhelinten markkinoille. Artikkelissa katsomme myös kameroita sekä ohjelmistoa.

xr 20 nokia

Tuotetiedot

Onko jonkin tuotteen tiedoissa virhe? Jykevän rakenteen lisäksi Nokia XRssä on ulkoisesti kaksi muutakin erikoisominaisuutta. Windows Xiaomi. Vasemmalla sivulla on puolestaan Google Assistant -painike, jolle ei saa asetettua muuta toimintoa — vain kytkettyä päälle tai pois. Tämän tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana ennen kampanjan alkua on ollut ,

sudio gigantti

Testissä Nokia XR20 – paras kestävärakenteinen puhelin pitkällä päivitystuella – SuomiMobiili

Kirjoittanut Eero Salminen. XRn kaksoistakakamerassa on 48 MP:n kenno, 13 megapikselin superlaajakulma sekä salama yksityiskohtien vangitsemiseen valaistuksesta riippumatta. Mainostettua stereoäänentoistoa ei siis Nokia XR20 -puhelimesta löytynyt tai kyseessä oli jonkinlainen ongelma ohjelmistossa. Xr 20 nokia XR20 tehty kestämään — myös tekniikan osalta. Uusin Android Nokia XR20 -puhelimessa on Android 11 -käyttöjärjestelmä, joka on uusin, turvallisin ja nopein tähän mennessä. Alapuolella on muutamia Nokia XR pääkameralla taltioituja kuvia. Tarjonta saattaa vaihdella.

Nokia XR20 -puhelin

Nokia XR20 oli SuomiMobiilin testikäytössä parin viikon verran, minkä perusteella laitteesta saatiin hyvä käsitys. HMD Global on onnistunut puhelimen toteutuksessa erinomaisesti ja se vastaa varmasti kohderyhmänsä kysyntään. Otamme mielellämme tuotetietoja vastaan valmistajilta osoitteeseen: tuotteet hintaseuranta. Käyttöjärjestelmän päivitykset: 3 years of upgrades. Puolessa tunnissa akkua saatiin ladattua langattomasti 26 prosenttia ja tunnissa vastaavasti 51 prosenttia. Puhelimesta on tarjolla kaksi väriversiota, jotka ovat musta sekä sininen, joka saatiin testiin.