Xs Max 5g

Apple iPhone -puhelimet Tutustu tyylikkäimpiin uutuuksiin, kuten iPhone 13 -sarjaan, iPhone SE -puhelimeen sekä muihin Applen puhelimiin. Lisätietoja LTE-tuesta saat operaattoriltasi tai osoitteesta WWW. Käyttöapu­ominai­suuk­sien ansiosta xs max 5g tarvitsevat saavat nyt enemmän irti uudesta iPhone XS:stä. Tarkista operaattoriltasi, onko sinulla 5G-liittymä. Siirry sivuston hakuun. Ei korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta Nopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi 3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme.

iPhone XS Max – Tekniset tiedot

Kun ostat uuden iPhone -puhelimen ja tuot meille vanhan iPhonesi, saat reilun hyvityksen. Apple iPhone 11 vai iPhone 12 — kumpi kannattaa valita? Nykyisessä mallistossa on eri kokoiset mallit. Rajaa tuotteita. Löydät valikoimastamme rajattomat liittymät eri tarpeisiin.

xs max 5g

Aika hankkia iPhone?

Lisätietoja 5G-verkoista saat operaattoriltasi. Akun latauskertojen määrä on rajallinen, ja voit joutua vaihdattamaan sen ennen pitkää Applen palveluntarjoajalla. Vapaata tilaa on vähemmän, ja sen määrä riippuu monesta tekijästä. Saatavuus mobiiliverkossa riippuu operaattorista, datasiirto saattaa olla maksullista. Minun Telia. Tämän asetuksen avulla myös kolmansien osapuolten apit voivat parantaa niiden käyttökokemusta käyttämällä enemmän matkapuhelinverkon dataa. Julkaisupäivämäärä:

the sims 4 ea

Apple iPhone -puhelimet | Telia

Sen sijaan jotain uutta on luvassa Xs max 5g engine -nimellä tunnettuun puhelimen sisällä olevaan väristimeen, mutta lehti ei Object Linking and Embedding saanut selville tarkempia tietoja uusista ominaisuuksista. Tutustu myös laajaan valikoimaamme muita puhelimia. Langattomat Qi-laturit myydään erikseen. Lue tietoja 5G-asetuksista iPhonen 5G-oletusasetukset on optimoitu akun keston ja datapakettiisi perustuvan datakäytön perusteella. Apple iPhone 11 vai iPhone 12 — kumpi kannattaa valita?

IPhone 11 -mallit vuosivat julki – 5g lykkäytyy – Mobiili – Ilta-Sanomat

Datatila Salli enemmän dataa 5G:llä: Ottaa enemmän dataa käyttävät ominaisuudet käyttöön apeissa ja järjestelmän tehtävissä. Voit nauttia maailman henkilö­­kohtaisimmasta laitteesta. Aika hankkia iPhone? Näytön koko. Puhelinliittymiin tulossa suuri muutos — nämä asiat kannattaa tietää Digitoday 6. Näytä jalosteet 24 kpl Tyhjennä valinnat.