Y 540

Tuotekoodi 81QUMX. Hylkää Hyväksy. Vieläkin enemmän potkua pienessä paketissa Huippuluokan muotoilu ulottuu pintaa y 540. Palvelut Palvelut Nauti edistyneestä tuesta oikeilta ihmisiltä Lenovo Premium Care -palvelun ansiosta Palvelun ominaisuudet ja edut: Tekninen tuki puhelimen, verkkokeskustelun tai sähköpostin välityksellä. Mallit Mallit. Tekniset tiedot saattavat vaihdella alueittain.

Lenovo Legion Y540 (15″)

Näiden suoritinten jopa 4,5 GHz:n Turbo, 6 ydintä ja 12 säiettä mahdollistavat vaativien AAA-tason pelien pelaamisen kannettavalla tietokoneella. Joustavat maksutavat. Tuotekoodi 81QUMX. Digital River Ireland Ltd on tässä kaupassa tarjottujen tuotteiden ja palvelujen valtuutettu jälleenmyyjä ja y 540. Valmis tulevaisuutta varten Legion Y -kannettava tarjoaa rajattomasti potentiaalia integroidun päivitysjärjestelmän ansiosta. Y 540 aika käydä hyökkäykseen Tiukat tulitaistelut vaativat nopeasti reagoivat hallintalaitteet.

y 540

Lenovo Legion Y540 (15″)

Ohjeet ja ennakoivat järjestelmän käyttöä koskevat suositukset. Universal Serial Bus-C 2. Harman ® -kovaääniset pelaamista varten suunnitellulla Dolby Atmos ® -äänentoistolla. Hylkää Hyväksy. Kuvaaminen Tehoa ja tyyliä pelaamiseen kannettavan muodossa! Limited quantities are available. Voit täysin keskittyä pelaamiseen, sillä lämpöoptimoitu laite pysyy hilaisena ja viileänä.

toshiba 49ua2063dg

Legion Y | 15″:n pelikannettava – NVIDIA RTX | Lenovo Suomi

Nyt on pelaajien arvoisten uudenlaisten koneiden aika, jotka ovat ulkopuolelta tyylikkäitä ja sisäpuolelta pelkkää raakaa voimaa. Pelit ja mediasisältö myydään erikseen. Kuumuus — pelien suorituskyvyn arkkivihollinen — on Legion Coldfrontin ansiosta mennyttä aikaa. Näin pääset y 540 käsiksi emolevyyn ja voit päivittää tai vaihtaa komponentteja, kuten muistin, kiintolevyn ja SSD-tallennustilan. On aika käydä hyökkäykseen Tiukat tulitaistelut edellyttävät nopeasti reagoivia hallintalaitteita.

Legion Y | 17″ pelikannettava | Lenovo Suomi

Tiedät, mistä eri peliäänet tulevat, ja uppoudut täydellisesti pelikokemukseen eläytymistä voimistavan äänimaailman ansiosta. Nosta pelisi uudelle tasolle Yn ohuiden reunusten ympäröimässä ja lähes reunasta reunaan ulottuvassa Legion Y -kannettava tarjoaa rajattomasti potentiaalia integroidun päivitysjärjestelmän ansiosta. Edellinen Seuraava. Valmis lähetettäväksi 0.