Y6 2020 Huawei

Yöksi Huawei Y6s kuitenkin kannattaa laittaa latautumaan, sillä laitteessa ei OLE tukea pikalataukselle. Huawei Y6s:n takaosasta löytyy siis sormenjälkilukija, mikä on tuttua Huaweita. Sormenjälkilukija löytyy takaosasta. Teknisessä toteutuksessa suurimmat muutokset ovat tulleet järjestelmäpiiriin, joka on nyt hieman tehokkaampi kuin edeltäjäversiossa. Koska kyseessä on halpa älypuhelin, niin kamera ei Object Linking and Embedding y6 2020 huawei kovin erikoinen.

Please wait while your request is being verified…

Huawei Y6s -puhelinta tarjoavat jälleenmyyjät sekä edullisimmat hinta löytyvät kootusti Hintaseuranta. Toisille paras ja sopivin vaihtoehto on lompakkomallinen kuori, johon saa sujautettua kätevästi tärkeimmät maksukortit mukaan. Onneksi Huawei Y6s:n kiiltävä takaosa ei kuitenkaan naarmuuntunut kovin suuresti, mikä on ollut usein kiiltävien muovipintojen yksi suurimmista heikkouksista. Lisäksi ne kaikki suojaavat laitettasi iskuja, pudotuksia y6 2020 huawei naarmuja vastaan. Kyseessä on yksi viimeisistä kiinalaisen Huawein älypuhelimista, josta löytyy Googlen palvelut esiasennettuna.

y6 2020 huawei

Huawei Y6 2018 on Y-sarjan uusin tulokas

Näyttö tukee myös silmäystävällistä tilaa, joka suodattaa sinistä valoa tekemällä näytöstä kellertävämmän. Lisäksi se on kooltaan huomattavasti suurempi ja näin ollen Huawei Y6 kuoret täytyy ostaa mallikohtaisesti. Tässä artikkelissa tulemme tutustumaan normaalista poiketen hieman kevyemmin Huawei Y6s -puhelimeen, sillä laite ei tarjoa mitään kovin uutta verrattuna edeltäjäänsä. Testi suoritettiin kahdesti: ensimmäisellä kerralla puhelimen näytön ollessa kiinni sekä toisella kerralla videon toistuessa näytöllä. Puhelimen oikea reuna. Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen.

sammaleen poisto k-rauta

Kotelo, karkaistusta lasista/panssarilasista että Huawei Y6 Pro (TIT-L01) –

Huawei Y6s:n näyttö on perushyvä, mutta se ei tarjoa mitään yllätyksiä. Huawei Y6s on kuitenkin peruskäyttöön hyvä puhelin esimerkiksi ikäihmiselle tai lapselle ensimmäiseksi puhelimeksi. Näin paljon sen odotetaan maksavan. Puhelin on myös seuraaja viime vuoden Huawei Y6s -puhelimelle, joka testattiin SuomiMobiilissa muiden Y-malliston puhelimien kanssa. Jos puhelinta käyttää päivän y6 2020 huawei muutamiin puheluihin, viesteihin sekä netin selaamiseen, niin silloin akkua saattaa kestää jopa parikin päivää, mutta jos käyttäminen on ahkerampaa, niin silloin akun puhti riittää päiväksi.

Testissä Huawei Y6s – edullinen ja toimiva Huawei-puhelin Google-palveluilla – SuomiMobiili

Lisää aiheesta: Kritiikit. Näytössä on myös hyvät katselukulmat. Vain korttimaksut Vaihto ja palauttaminen TukkuClub Kuinka tilaaminen toimii? Huawei on laittanut kameran ammattilaistilaan yllättävän paljon erilaisia säätömahdollisuuksia, joista voi olla apua parempien kuvien ottamisessa. Unohditko salasanasi? Puhelin toimitetaan oletusarvoisesti vielä vanhalla Android 9. Hyvää Jämäkkä muovirakenne Perushyvä näyttö Nopea sormenjälkilukija 3,5 mm kuulokeliitin Android Googlen palveluilla Hyvä pakkaskestävyys Hintaluokassaan sulava käyttökokemus.