Y6s Huawei 2019

Käyttöjärjestelmänä on ainakin toistaiseksi vanha Android 9. Huawei on laittanut kameran ammattilaistilaan yllättävän paljon y6s huawei 2019 säätömahdollisuuksia, joista voi olla apua parempien kuvien ottamisessa. Suomessa Huawei Y6s on myynnissä kahdessa väriversiossa, jotka ovat musta sekä sininen. Arvostele tämä tuote Tälle tuotteelle ei Object Linking and Embedding vielä annettu arvosteluita. Yllättävää oli testijakson aikana huomata, että käyttöliittymä toimi Huawei Y6s -puhelimessa yllättävän hyvin, eikä vastaan tullut suuremmin häiritsevää hidastelua tai edes sovelluksien kaatumisia.

Testissä Huawei Y6s – edullinen ja toimiva Huawei-puhelin Google-palveluilla

Pakkastestin perusteella Huawei Y6s tulee selviytymään hyvin Suomen kylmistä oloista. Laitteen hinta on alle euroa. Huawei on päivittänyt uutuuspuhelinta teknisesti vain hieman, kun verrataan edeltäjäversioon. Lisäksi useissa kuvaustilanteissa oli havaittavissa, että Huawei Y6s:n kameralla otetut kuvat olivat usein y6s huawei 2019 tummia. Kamerasovellus on varsin pelkistetty, sillä Huawei on pyrkinyt minimoimaan ominaisuudet, jotta käytettävyys olisi sulavaa. Katso kaikki yhteensopivat tuotteet Honor 8A -puhelimelle tästä.

y6s huawei 2019

Lisätiedot

Kyseessä on yksi viimeisistä kiinalaisen Huawein älypuhelimista, josta löytyy Googlen palvelut esiasennettuna. Alapuolella olevassa taulukossa on verrattavissa puhelimen saamia pisteytyksiä edeltäjäversion Huawei Y6 -puhelimen vastaaviin pisteisiin sekä tuoreen Nokia 2. Puhelimessa on kuitenkin Googlen palvelut, jotka toimivat sulavasti, mutta Android 9. Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen. Artikkeli on koostettu noin viikon mittaisen testijakson perusteella.

skoda kamiq suv 2020

Huawei Y6s suojakotelot ja suojalaukut

Alapuolella on muutama kuva, jotka on otettu puhelimen takaosan kameralla. Näyttö ei OLE saanut muutoksia verrattuna Huawei Y6 -versioon, vaan Huawei tyytyy edelleen täysin samaan ratkaisuun. Koska Huawei Y6s -puhelimen näytössä on myös pisaramainen lovi, on Huawei mahdollistanut sen piilottamisen niin, että lovea ympäröivät alueet muuttuvat mustaksi. Puhelin on myös seuraaja viime vuoden Huawei Y6s -puhelimelle, joka testattiin SuomiMobiilissa muiden Y-malliston puhelimien kanssa. Akun kuluminen oli siis vielä kohtuullista, sillä yleisesti akkua kuluu y6s huawei 2019 testin aikana prosenttia.

Testissä Huawei Y6s – edullinen ja toimiva Huawei-puhelin Google-palveluilla – SuomiMobiili

SuomiMobiilin testissä käväisi Huawein edullinen Y6s-älypuhelin, joka on yksi harvoista uutuuksista Googlen palveluilla. Pakkasen takia myöskään akun lataaminen ei ollut heti mahdollista, minkä lisäksi salamaa ei voitu käyttää puhelimen ollessa jääkylmä. Huawei on päivittänyt uutuuspuhelinta teknisesti vain hieman, kun verrataan edeltäjäversioon. Jos kamera ei OLE tärkein asia puhelinta ostaessa tai puhelimella on tarkoitus kuvata vain vähän, niin siinä tapauksessa Huawei Y6s:n kamera varmasti riittää vaadittavaan käyttöön. Huawei Y6s on kuitenkin peruskäyttöön hyvä puhelin esimerkiksi ikäihmiselle tai lapselle ensimmäiseksi puhelimeksi. Lisäksi on mahdollista säätää tarkennusta sekä valkotasapainoa.