Yamaha Dt 125 R 1988

Yamaha DT tankki. Öljyt ja jäähdytysnesteet vaihdettu 0km sitten. Vastaavia tuotteita on aiemmin myyty näillä hinnoilla Yamaha dt r. Yamaha mäntäsarja. Teen tästäkin asiasta tarkemman infon tänne kunhan kerkeän. Järjestä ilmoitukset: Uusin ensin Vanhin ensin Kallein ensin Halvin ensin.

Myydään yamaha dt 125

Tällä hetkellä kaasari ei säädöissä ku röpöttää. Ongelmana vain on se, että niitä ei missään tehdä eikä myydä. Kone huollettu 3 tkm sitten, joten pärrällä on vielä monia kilometrejä edessä. Tästä hyväkuntoinen ja rempattu detsi kiksillä myyntiin. Kaasuttimen vaihdon yhteydessä pitää vaihtaa suurempi imukaula. Vakion halkaisija nimittäin on ainoastaan 28mm. Se on valmistanut kaikkea mahdollista vuodesta lähtien.

yamaha dt 125 r 1988

Alusta ja ohjaus

Autonrenkaat lähes uudet. Yamaha Dt osia halvalla!!! Pakoaukon säädin lukittu yläasentoon. Moottoripyörien ja mopojen vaijereita. Kovin vaikeakaan homma se ei OLE. Yamaha dt tzr rd sylinteri 56mm. Yamaha dt vanteet ja piikkirenkaat.

yamaha kitara aloittelijalle

Yamaha (CC) DT R/RE varaosat moottoripyörät & skootterit | Motonet Oy

Renkaat ihan hyvässä kunnossa. Dt:llä on kohtuullisen hyvä ajaa 2-päälläkin. Talven aikana vaihdettu keulan stefat. Kuvissa näkyy että penkki on hieman rikki, mutta toinen satula löytyy, mikä on pientä niittausta vaille valmis. Myydään projektina itse en jaksa sepittää ja laittaa täyelliseen kuntoon koska en pysty l Tori on osa Schibsted-konsernia.

Yamaha DT R – Motowiki

Ilmoitustyyppi Myydään Ostetaan 33 Muu 4 Annetaan 1. Dell´Ortoa myydään ainakin Mopo-Sportilla. Myydään yamaha dt ilmoitusta löytyi. Lisätiedot dt 4FU mallin ehjä sylinteri. Maantie ajoon se käy hyvin eikä paljon pomput tunnu. Olenkin listannut tähän omasta mielestäni tärkeitä huoltotoimenpiteitä.