Yamaha Dt 125 R 2004

Hinta on noin euroa ja on varmempi kuin proxit ja taiwanmännät. Varsinainen kuristushan tämä kylläkään ei Object Linking and Embedding, mutta kone on tehtaalla suunniteltu toimimaan 32mm kaasuttimella. Siihenkin kyllä on ratkaisu, nimittäin kaasuttimen ja imukaulan välille laitetaan sopivalla kulmalla oleminen ”kumiputki” tms. Ohjeistot metallilevyn pois ottoon löytyy samalta sivulta, yamaha dt 125 r 2004 ohjeet Y. Yamaha DT RE purkuosat varaosat sivujalka – huom mallikuva on parempikuntoinen. Kilometrejä ei tarvitse säikähtää sillä tarvittavat moottoriin liittyvät rempat on tehty mm. Imukaula on myös mahdollista tehdä itse.

Yamaha DT 125 R

Myös satoja kilometrejä putkeen on 2-päällä putruteltu, eikä OLE ongelmia ollut. Pytyn ja kannen tiivistepinnat suoristettu liikkeessä. Myöskään kyytiläiset eivät OLE valittaneet, joten kait siellä on sitten hyvä istuakin. Uusien 32mm:sien kaasuttimen hinta pyörii eurosta ylöspäin. Aikalailla parasta laatua jaolla ja kyllä kestää: DID V.

yamaha dt 125 r 2004

Suositut haut

Varaosat kaikkiin mopoihin Mopo Sportista. Ongelmana vain on se, että niitä ei missään tehdä eikä myydä. Välityksiä dt:seen myydään ainakin Stormilla. Tehoputket nostaa huomattavasti koneen yläkierros tehoja -ja vähentää jonkin verran keskikierros vääntöjä. Yamaha Dt osia halvalla!!!

parturi kampaamo flame kouvola

Yamaha DT R – Motowiki

Haku Saat ehdotuksia sivuista kun alat kirjoittaa hakuehtoja Löytyy athenan putki, ja arrowin. Olenkin listannut tähän omasta mielestäni tärkeitä huoltotoimenpiteitä. Tosin ko. Halvempi ja lähes kaikilla toimiva on BR9ES jota myös ohjekirja suosittelee.

Virtalukko YAMAHA DT R

Yamaha DT RE kytkin purkuosat varaosat kytkinvipu ja runko Moottori ja muut osat ovat samankaltaiset, ja pyöriin käyvätkin useat samat osat, kuten mäntä ja jarrupalat. Teholäpät lisäävät alavääntöjä ja parantavat kierrosherkkyyttä. Yamaha DT. Yamaha dt osia.