Yamaha Kaiutinsarja

Siinä on täysin uudistettu diskantti sekä PMD- bassokartiot. Yamaha kaiutinsarja HiFi Speakers. Koti Jalosteet Ääni ja visuaalisuus Kovaääniset. Oma tili. Intohimo musiikkiin on ollut Yamahan yli vuotisen jatkuvan kehityksen kantavana voimana. Yamaha NS-kaiutinsarja 5.

Kaiutinsarjat

Kaiutinpaketti joka sisältää NS-C51 yamaha kaiutinsarja ja kaksi NS-B51 surraundkaiutinta yamaha kaiutinsarja ovat yhteensopivia NS-F51 kaiuttimien kanssa, tuottaen korkealaatuisen äänen huippuluokan kotiteatterijärjestelmiin. Nauti asiantuntemuksesta loistavan MusicCast-monihuonejärjestelmän kautta. Intohimo musiikkiin on ollut Yamahan yli vuotisen jatkuvan kehityksen kantavana voimana. Täysin uusittu korkean resoluution yhteensopiva diskantti ja PMD- bassokartio. Sähköposti myynti hifikulma. Yamahan kovaääniset ovat usean vuoden suunnittelun ja kehittämisen tulos. Integroitu vahvistin, 2 x W 4Ω väri: hopea, musta.

yamaha kaiutinsarja

Premium HiFi Speakers

Over-Ear-malli, jossa edistyksellinen melunvaimennus, Listening Optimizer ja Listening Care väri: musta, valkoinen. Aktiivinen langaton MusicCast subwoofer 8″, teho: W väri: pianomusta, valkoinen. Aktiiviset Subw. Äärimmäisen yksityiskohtaisen ääni, tämä kaiutinjärjestelmä, jossa on keskikaiutin ja kaksi surround-kaiutinta, on suunniteltu toimimaan NS-F n kanssa sulavasti, saumattoman surround-äänikentän kanssa. Yamaha YSP Digitaaalinen ääniprojektori, aito 7. Laadukas Yamaha vahvistin tuottaa puhtaan äänen Yamaha on ollut kotiteatterivahvistimien eturivissä jo monta vuosikymmentä. Yamaha NS-P 3.

myllyn paras suolainen piirakka

Kovaääniset – Ääni ja visuaalisuus – Tuotteet – Yamaha – Finland

T -tekniikkaa väri: musta. Relevanssi Nimi Hinta: halvin ensin Hinta: kallein ensin. Nauti AV-lähteiden yamaha kaiutinsarja äänidatasta 5-kanavaisella äänellä. Subwooferi joka sopii lukuisien kaiuttimien – ja sisustusten kanssa. Levysoitin, MusicCast, Wi-Fi sekä runsaasti liitäntöjä väri: musta, valkoinen pianolakatut. CD-soitin huippuluokan äänenlaatuominaisuuksilla väri: musta, hopea. Korisi on tyhjä.

Yamaha Kovaääniset | Kotiviihde | Ilmainen toimitus | Yamahakauppa

EF Elliptical Form – sarjan äänisuuntaintorvet, PMD Polymer-injected Mica Diaphragm – kartiot bassoelementeille ja korkeimman laadun sisäinen johdotus Monster Cable:lta täyden nautinnon saavuttamiseksi digitaalisilla elokuva – ja musiikkilähteillä, sekä tyylikäs Yamahan perinteinen pianolakka viimeistelty kotelo. Yamaha kaiuttimet luo tarkan äänen Yamahan kovaääniset ovat usean vuoden suunnittelun ja kehittämisen tulos. Jokaisessa kanavassa on kokonaan uusi diskantti- ja PMD-kartioelementti. Korisi on tyhjä. Ja esillä on myös uutta tekniikkaa, kierretty refleksiputki mahdollistaen puhtaan ja tiukan bassotoiston. Koe ylivertainen ääni ja mahtava basso. Yamaha NS-P 3.