Yamaha R 1 2004

Asiakaspalvelu Ota meihin yhteyttä Postituskulut tuotto Rahat takaisin takuu Seuranta matkatavarat. You can now take advantage of member privileges to enhance your online shopping experience with us. Adlibris Laita viestiä, niin laitan linkin kuviin. Moottorinhallintayksikkö eli ECU uudistui, tarjoten enemmän tehoa ala- ja keskikierroksilla.

Käytetty, käytetty Yamaha YZF R1 2004-2006 (YZF-R1 5VY) Öljynjäähdytin (moottori) moottorin osat.

R1M:ssä on lisäksi mm. Uuden R1:en huipputeho on hv. Myös takajousituksen komponentteja uusittiin painon säästämiseksi. Motor Mallikoodi – Reiän mm – Storke mm – puristussuhde Ei Object Linking and Embedding kaaduttu ja on yksikilpinen suomipyörä. Öljynsuodatin Ilmansuodatin Huoltopaketti Polttoaineensuodatin Ilmansuodatinöljy Näytä kaikki luokat.

yamaha r 1 2004

Navigointivalikko

Pyörä ollut mulla kohta 6 vuotta, huollettu ja puunattu säännöllisesti ja säilytetty lämpimässä tallissa. It’s hard NOT to find your parts. Lisätiedot Haussa kyseinen pyörä vm. English Global Site. Budjetti e. Argentina Canada Brasil Mexico City.

smart tv lg 43lm63

Yamaha |

Juttelin laatukorjaamon kanssa tilanteesta, joka arvioi korjauskustannuksiksi noin eur, josta ainakin puolet työn osuutta. Budjetti e. Lataa Portable Document Format-tiedostona Tulostettava versio. Nettimoto Sen akseliväli oli mm.

YAMAHA YZF-R1 (R1) Parts and Technical Specifications – Webike Japan

Email is required, please share your email. Europan NR. Vuoden Yamaha FZ -mallissa alkujaan esitelty ”Genesis” -moottorikonsepti suunniteltiin uusiksi siten, että sen kampiakseli ja vaihteiston akselit saatettiin huomattavasti lähemmäksi toisiaan. Adlibris Jos sinulla on verkkotili, voit hallita hakujasi Oma autotalli -osiossa. Moottoripyörien osat 6,