Yamaha Yzf 1000 R1

Tilaus- ja toimituslausekkeet ». Näin saavutettiin paljon nopeampi käsiteltävyys ja optimoitu massan painopiste. Moottorin isku lyheni, ja sen myötä poraus suureni. R1M:ssä on lisäksi mm. Pyörässä oli uutena myös polttoaineen ruiskutusjärjestelmä. Uudet tehokkaammat saasteentorjuntalaitteet olivat painavampia edellisiin nähdet.

Ketjurataspaketti DC-AFAM: Yamaha YZF 1000 R1

Uuden R1:en huipputeho on hv. R1 sai myös uuden pakoputkiston, jonka ulostuloaukko oli istuimen alla. Tilaus- ja toimituslausekkeet ». Jos tuotetta ei satu olemaan omassa varastossamme sitä löytyy todennäköisesti toimittajamme varastosta, tällöin toimitusaika n. Tuotteenvaihdot tehdään toimituskuluitta. Huomaa että emme palauta mahdollisia toimituskuluja.

yamaha yzf 1000 r1

Navigointivalikko

Tuotteenvaihdot tehdään toimituskuluitta. Tuotteen voi palauttaa, mikäli tuote on käyttämätön, myyntikelpoinen, vahingoittumaton ja alkuperäisessä pakkauksessaan. Vuonna moottorin imukanavat muotoiltiin uudestaan, ja moottorin huipputeho kasvoi kolmella hevosvoimalla. Alun perin mallissa oli neljä 40 mm Mikunin valmistamaa kaasutinta , nykyään käytetään polttoaineen suihkutusta. Sen akseliväli oli alkuperäistä millimetrin verran pidempi, ollen mm.

msi 27

Ketjurataspaketti DC-AFAM: Yamaha YZF R1 |

Vuonna pyörään tuli kuusiportainen luistonestojärjestelmä. Jos et löydä etsimääsi tuotetta voit kysyä saatavuutta myös sähköpostitse varaosat yamaha yzf 1000 r1 Tietoa valmistajasta. Sen akseliväli oli alkuperäistä millimetrin verran pidempi, ollen mm. Euro 2 -standardin myötä pakoputkisto suunniteltiin uudelleen ja siihen asennettiin kolmitiekatalysaattori. Tietojen perusteella luodaan kolmiulotteinen ajohallintakaava, joka ohjaa luistonestoa, etupyörän keulimista, jarrutuksia sekä rengaspitoa kiihdytyksissä. Sen puristussuhde kasvoi 12,stä 12,een.

Yamaha YZF-R1 – Wikipedia

Lisäämme ja päivitämme jatkuvasti soveltuvuustietoja tuotteisiimme, jotta löytäisit oikean tuotteen helposti. Vuonna mallia uusittiin melkoisesti. Toimitusaika Suurin osa tuotteistamme löytyy suoraan omasta varastostamme jolloin tuotteen toimitusaika on n. R1M on kilpakäyttöön tehty erikoisversio. Mallissa oli uusi Deltabox V -runko, joka oli aikaisempaa jäykempi. Uusi huippuvääntö oli Nm , eli 7,9 Nm enemmän kuin aikaisemmin. Uudet tehokkaammat saasteentorjuntalaitteet olivat painavampia edellisiin nähdet.