Yamaha Yzf R1 Crossplane

Hyppää sisältöön. Euro 2 -standardin myötä pakoputkisto suunniteltiin uudelleen ja siihen asennettiin kolmitiekatalysaattori. Vuonna mallin moottori uusiutui ja siinä on käytössä cross plane -moottori, jolla ei Object Linking and Embedding mitään tekemistä Big Bang -moottorin kanssa paitsi että cross plane -konstruktio on mahdollista varustaa Big Bang -sytytysjärjestyksellä. Ne ovat olennainen osa Yamahan historiaa. Erityisen vakaa Yamaha on nopeissa mutkissa ja kovissa jarrutuksissa. Moottorissa käytettiin edelleen, vanhempien mallien tapaan, viisiventtiilitekniikkaa. Suosituimmat Ensimmäisten sähköautojen akut ovat elinkaarensa päässä — Suomessa etsitään ratkaisuja akkujen uusiokäyttöön ja korjaukseen Käyttötesti käytetyllä: jälleen ongelmissa Nissan Leaf -sähköautolla Käytetty kesäauto: kaupat jäi syntymättä, tarjolla vain pommeja Maistiainen: Yamaha yzf r1 crossplane Mustang Mach1 — Voiman suloinen sinfonia Katsastus löytää autojen timantit — mihin joukkoon omasi kuuluu?

2022 Yamaha YZF-R1

Ensimmäisessä R1-mallissa oli Deltabox II -runko, joka oli alumiininen. Moottori näin lyheni merkittävästi, jolloin myös akseliväli yamaha yzf r1 crossplane. Yamaha R1:sen teknisiä ominaisuuksia on kehitetty MM-tason ja vastaavissa rata-ajon kilpasarjoissa hankitun kokemuksen ja osaamisen perusteella. Pyörässä oli uutena myös polttoaineen ruiskutusjärjestelmä. Mallissa oli uusi Deltabox V -runko, joka oli aikaisempaa jäykempi. Moto Guzzi. Luokka : Yamaha-moottoripyörät.

yamaha yzf r1 crossplane

Ylipitkät välitykset

Ykkösvaihde riittää mittarinopeuteen ja kuutosvaihde teoriassa noin mittarinopeuteen. Laadukas viimeistely ja uusi kaksisävyinen värittäminen R1:ssä on käytetty alan korkeimpia laatustandardeja ja huippukeveitä materiaaleja, kuten magnesiumia ja titaania. R1 sai myös uuden pakoputkiston, jonka ulostuloaukko oli istuimen alla. Erityisen vakaa Yamaha on nopeissa mutkissa ja kovissa jarrutuksissa. Uusi kaksisävyinen Icon Blue -värittäminen, jossa on mattasiniset yksityiskohdat, korostaa laadukasta ja urheilullista ilmettä. Lataa lisää.

ps4 farming simulator 19

YZF-R1 – Rantakone

R1:n EU5-hyväksytyn, cc:n moottorin tärkein ominaisuus on crossplanekampiakseli. Moottori on alle 8 kierroksella luokassaan vähän hengetön, tuon rajan yläpuolella taas äärimmäisen tehokas. Sen akseliväli oli alkuperäistä millimetrin verran pidempi, ollen mm. Mallissa on nelisylinterinen rivimoottorijonka suoritusteho ovat ajan myötä kasvanut alkuperäisestä hevosvoimasta hevosvoimaan. Näkymät Lue Muokkaa Muokkaa wikitekstiä Näytä historia.

Yamaha YZF-R1 – 2-Pyöräiset Moottoripyörät – Tarvikekeskus Oy

Myös takajousituksen komponentteja uusittiin painon säästämiseksi. Alle kilon märkäpainoon on päästy käyttämällä muun muassa magnesiumvanteita ja alumiinitankkia. Uudet tehokkaammat saasteentorjuntalaitteet olivat painavampia edellisiin nähdet. Pyörän julkaisemisen aikaan lehdistössä kuitenkin puhuttiin, että R1:n moottori on MotoGP :stä tuttua Big Bang -tekniikkaa, mutta sittemmin asia on korjattu. Lue lisää.