Yamaha Yzf R6 2008

Valssatut reiät ovat tulleet laajemmille laakereille, kun taas juuren kaulan voiteluja hankitaan suuremmalla halkaisijalla. Koko järjestelmään toimii. Valvonnan selkeys ja helppous saavutetaan teknisten ominaisuuksien ihanteellisen yhdistelmän vuoksi. Alusta on suunniteltu siten, että käännökset ovat yhtä mukavia ja sileitä. Tämä edistää sylinterien suurinta täyttämistä, mikä vaikuttaa suoraan tehon. Parannetut sauvalaakerit ja venttiilijouset. Aivan kuten yamaha yzf r6 2008 kehyksen ja parannetun haaran, vuoden mallina tämän uuden heilutarvivun jäykkyyttä muutettiin, koska reunojen lisääminen valetun osan takaosassa, kun taas vipun etuosat valmistetaan nyt Piirustusmenetelmällä, mutta alumiiniseos leimaamalla.

Satulanpäällinen Yamaha YZF-R6 2008-2016 Flame Edition – Luimoto

Kate-osat, Katteenlasit ym. Yamahan kehittäjien mukaan se muistuttaa graceful tiikeriä hypätä, luoti lennossa, liittyi leijona – sileät ja terävät ääriviivat, luonnolliset luonnonvärit, kaksi ajovalot kuin yksi, perinteinen kaksipyöräinen tekniikka, teki tämän pyörän Predatorin täysi suoritusmuoto. Asennus Mukana tulee yksityiskohtaiset asennusohjeet. YCC-T-järjestelmän ja polttoaineen ruiskutusjärjestelmien asetukset. Javascript ei Object Linking and Embedding päällä selaimessasi. Katso kaikki muutokset nostivat kilpailukykyä mallin moottoripyörä kilpailuissa – koneen reaktio parantaa asentamalla titaanin venttiilin moottori ja ulkonäkö puolipallon mäntien, jossa on aukkoja palotilaan on yamaha yzf r6 2008 pienikokoinen.

yamaha yzf r6 2008

YZF 600 R6 2008-2011, 600 cc, YAMAHA, ARROW pakoputkistot -tarvikkeet

Sytytysjärjestelmä: TCI. Moottori, pakojärjestelmä, lähetys, alusta – Kaikki on suunniteltu nimenomaan siten, että pyörä pysyy radan kuningas pitkään. Mallin edut: Kaasua ohjataan elektroniikalla. Plus suunniteltu kilpa-autoihin ja testatut alustan asetukset antavat hallittavuutta akuuttia ja talletusta. Kaltevuus kulma ohjauspyörän kahvoilla on myös muutos. Etujarru koostuu kahdesta levystä ja yhden takana.

seinäkiinnitteinen wc

Yamaha YZF R6 (YZF-R6 13S 1JS) Jarrulevy etu | Boonstra Parts

Miksi Luimoto? Aerodynaamisen kestävyyden vähentämiseksi ja purkamisen helpottamiseksi peilit kiinnittimet siirretään messukeskuksen pinnalta messukeskuksen messujen kiinnikkeisiin. Etuuspensio: Teleskooppi haarukka. Kehys: Kehys: Valettu alumiinirunko Deltabox. Yksittäin Pultit, Mutterit ym. Hyödyllisiä vinkkejä asennukseen: Alla näkyvät jalosteet on valittu huolella etsimäsi tuotemerkin, mallin ja osan perusteella. Tämä on täydellinen valinta urheilijoille.

Stompgrip Yamaha YZF-R6 – Supremebikes

Polttoaineletku Polttoainesäiliön puhdistusaine Polttoainesäiliö Deruster Polttoainesäiliön tiiviste Polttoainepumppu Näytä kaikki luokat. Lisäksi amerikkalaiset loivat erinomaisen vaihtoehdon teräksestä, joka ei pelkää täysin putoaa. Tämä sallii moottoripyöräilijän valita ja tarkasti kestää haluttua liikerataa nopeammin ja tarkan vuorostaan, mikä lisää iloa ja tyytyväisyyttä moottoripyörän hallinnasta. Kiihtyvyyden suuri dynamiikka vaikuttaa siihen, mitä et voi tuntea, että nopeus jatketaan. Vuoden mallina sivupaneeleiden yläreunat vaihdettiin ja polttoainesäiliön ylätasoa muutettiin, mikä korosti massan tunteen siirtynyt eteenpäin ja keskittyi visuaalisen havaintoon moottoripyörän etuosassa. Takausjohdon massan vähentämiseksi on asennettu kaksipuolinen säädettävä iskunvaimennus, joka on asennettu uusiin kevyisiin kiinnikkeeseen, joka on samanlainen kuin viimeisimmässä mallissa R1.