Yksivuotiset Kukat Perhosille

Soveltuu perennaryhmiin. En muista itse edes nähneeni. Sopii perennaryhmiin ja kasvimaalle. Lue nettipäiväkirjat. Lue lisää: Hyönteishotelli Tee itse perhosbaari puutarhaan 5 x pihan hyödylliset hyönteiset.

Perhosia puutarhaan

Kasvupaikka : Aurinkoinen paikka, tuore tai kostea, runsasravinteinen ja multava, savipitoinen maa. Se on nopeakasvuinen ja voi saavuttaa 10 metrin korkeuden. Kukinta-aika : Yksivuotiset kukat perhosille. Mäkimeirami ja oregano viihtyvät parhaiten aurinkoisella kasvupaikalla, hiekka- ja kalkkipitoisessa maassa. Artikkelin mukaan kylmä kesä on ollut perhosille haasteellinen ja sen on myös huomannut kotipuutarhassa. Tuo omena oli kyllä aika hauska.

yksivuotiset kukat perhosille

Mehiläisiä ja perhosia houkuttelevat kukat:

Meiramit ovat hyviä kumppanuuskasveja kaaleille ja retiiseille, koska ne karkottavat niiden tuholaisia. Tämä yksivuotinen kesäkukka on perhosten suosiossa. Strath Strath-tuoteperhe tuo puhtia päivään! Olin suunnitellut ostavani ainakin yhden hedelmäpuun tänä keväänä. Oppineittenkukka eli tsinnia Oppineittenkukka eli Zinnia kukkii runsaasti ja sitä on myös kellertävänä ja oranssina, sekä vihertäväkukkaisena. Toisessa biohiilimullan testilaatikossa on jo kukkien siemen itäneet.

sandisk extreme pro 128gb microsd

One moment, please

Kukinta-aika : Huhti—toukokuu. Pin It on Pinterest. Voit tutustua tarkemmin nähin kasveihin Kasvikortistossa! Strathin tarina Mitä hiivat ovat? Näköislehtien sekä muun maksullisen sisällön käyttöön tarvitset lisäksi voimassa olevan tilauksen.

Sarin puutarhat: Lisää kukkia mehiläisille

Jos haluat osallistua Arvonta — siemeniä terassiruukkuun tai pihalle , klikkaa linkkiä. Päiväperhosten luonnolliset elinympäristöt, perinteisen maatalouden luomat niityt, kedot, ahot, pellot ja pientareet ovat monin paikoin kadonneet, joten pihojen ja puutarhojen kasvit ovat entistä tärkeämpiä ravinnonlähteitä perhosille. Lääke- ja yrttikasveina tunnetut hyväntuoksuiset timjamit sopivat kumppanuuskasveiksi kaaleille tuholaisia torjumaan. Perhoset suosivat myös tiheitä kasvustoja, joissa voi siirtyä helposti kukasta toiseen. Etenkin pienemmät perhoset, kuten hopeatäplät ja sinisiivet ovat siitä kiinnostuneita.